Banyak Restoran Buat Promosi ‘Gila-gila’ 11.11 Hari Ini, Rugi Kalau Tak Grab

201

Mungkin ramai yang ternanti-nanti kedatangan 11 November kerana setiap tahun, tarikh ini merupakan ‘syurga’ buat mereka yang suka membeli-belah, lagi-lagi buat pembelian secara online.

Kalau sebelum ini kami kongsikan antara market website seperti Lazada, Shoppee dan Celcom yang membuat diskaun gila-gila sempena 11.11, kini kami nak kongsikan pula promosi makanan dan minuman yang korang boleh grab sepanjang hari ini.

1. KFC


.

Berita baik untuk penggemar ayam goreng KFC, korang boleh dapatkan kombo snack plate dengan hanya berharga RM11 sahaja. Tunjukkan poster dibawah kepada cashier yang bertugas, korang boleh menikmati hidangan kombo snack plate berharga RM11.

2. Daboba


.

Peminat bubble tea, dengan setiap pembelian kedua minuman Daboba, korang hanya dikenakan caj sebanyak RM1. Pergh, gila berbaloi. Nikmati 5 signature drink Daboba termasuklah Honey Golden Pearl Green Milk Tea, Melon Green Tea, Grass Jelly Milk Tea, Kumquat Lemon Seasons Tea dan Passion Fruit Green Tea.

3. Famous Amos


.

Beli 500g cookies Famous Amos secara online, korang bakal mendapat lagi 500g secara percuma. Dengan pembelian sebanyak RM150 dalam satu resit, korang juga akan menerima RM10 gift voucher daripada Famous Amos.

4. Secret Recipe


.

Baru-baru ini, Secret Recipe telah memperkenalkan menu terbaru mereka iaitu Boba drink. Dengarnya dapat sambutan hangat. Nah, kalau korang belum rasa lagi, inilah masanya untuk mencuba. Secret Recipe menawarkan beli 1 percuma 1 bagi minuman boba mereka.

5. Ilaollao


.

Nikmati favorite frayo korang dengan hanya berharga RM11 untuk semua saiz di outlet mereka bermula jam 12 tengah hari sehingga 9 malam hari ini.

6. Italiannies


.

Dapatkan spageti Aglio Olio di restoran Italiannies dengan harga RM11.11. Waktu lunch sekejap lagi boleh la ‘serang’. Hiks!

7. TGI Fridays


.

TGI Fridays menawarkan harga RM11 bagi beef burger mereka tetapi hanya sah untuk pembelian satu main course terlebih dahulu.

8. Old Town White Coffee


.

Kalau korang suka makan di kopitiam, Old Town White Coffee juga tidak ketinggalan untuk menawarkan promosi Double Date buy 1 free 1. pergh, yang ni confirm berbaloi wey!

Okay korang dah tahu ke nak lunch mana harini? Hehe..