"Are we really having a child, Hailey..?" Foto : Instagram @justinbieber

Ahh, our homeboy is getting ready to become a man! Or is he..?

 

Sejak semalam, penyanyi berusia 27 tahun, Justin Bieber dan isterinya, Hailey dikhabarkan kononnya sedang bersiap sedia untuk bergelar ibu bapa kepada bayi sulung mereka.

Menerusi satu foto yang dimuat naik oleh Justin, kapsyen penyanyi Peaches itu berbunyi, “Mom and dad” seolah-olah memberi gambaran bahawa isterinya sedang hamil.

Seperti dijangka, peminat pasangan itu membanjiri ruangan komen untuk mengucapkan tahniah dan menyatakan rasa teruja serta terkejut dengan pengumuman tidak rasmi tersebut.

IKLAN

Baju T ‘Big Poppa’ Kuatkan Spekulasi Justin Bieber Bakal Timang Anak Sulung?

Baju T ‘Big Poppa’ Kuatkan Spekulasi Justin Bieber Bakal Timang Anak Sulung?
Foto : Instagram @justinbieber.

Bagaimanapun, Hailey pantas meminta agar Justin menukar kapsyen tersebut sebelum orang ramai tersalah faham dan menganggapnya telah hamil.

“Saya rasa awak patut menukar kapsyen ini kepada ‘Ibu dan Ayah (kepada seekor) anjing’ sebelum ada yang salah faham,” sebelum mengakhirinya dengan emoji tergelak.

Walaupun Hailey telah memberikan penjelasan bahawa dia TIDAK hamil, foto-foto yang baru dimuat naik oleh Justin beberapa jam lalu sekali lagi menunjukkan mesej cryptic; di mana dia seakan cuba menyampaikan sesuatu berkenaan spekulasi ini.

IKLAN

Dengan menyarungkan baju-T dengan imej bayi dan perkataan ‘Big Poppa’, Justin dilihat sedang berada di studio bagi melakukan latihan vokal serta persembahan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Untuk pengetahuan, pasangan yang baru pulang dari Venice ini telah bertunang dan berkahwin pada tahun 2018 sebellum mengadakan majlis resepsi rasmi yang hanya dihadiri oleh kaum keluarga dan kenalan rapat pada bulan September 2019 di South Carolina.

IKLAN

Setelah berkahwin, Justin dan Hailey bersifat terbuka untuk bercakap tentang soal menimang cahaya satu hari nanti.

Dalam temu ramah bersama Elle untuk edisi Mac 2021, Hailey berkata dia dan Justin berharap dapat memulakan keluarga pada usia muda. Hailey sendiri mengahwini Justin pada usia 21 saja. Itu sudah membuktikan dia mempunyai mentaliti yang lebih matang berbanding remaja sebayanya.

Baju T ‘Big Poppa’ Kuatkan Spekulasi Justin Bieber Bakal Timang Anak Sulung?
Foto : Instagram @justinbieber.

Bagaimanapun, menerusi sumber Entertainment Tonight pada bulan Mei 2021 pula, pasangan itu dikatakan terlalu sibuk dengan karier masing-masing sekarang dan tidak bergegas untuk mempunyai cahaya mata. Justin sibuk menjayakan persembahan di negara berlainan pada setiap minggu manakala Hailey masih aktif sebagai duta jenama, model dan fokus dengan saluran YouTube-nya.

Adakah korang rasakan ‘the Biebs’ ini sudah bersedia untuk menimang cahaya mata? Ataupun mereka masih muda dan seharusnya fokus kepada karier saja?

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI