Apa perkara pertama yang kamu akan bayangkan bila dengar sahaja nama pelakon serba versatil Aaron Aziz? Mesti kamu akan terus ingat dengan karakternya sebagai Malek dalam filem aksi KL Gangster atau Hariz, jejaka romantik dari filem Ombak Rindu.

Aaron Aziz Muncul Jadi Toyol Dalam Sebuah Filem NETFLIX?!

Aaron Aziz Muncul Jadi Toyol Dalam Sebuah Filem NETFLIX?!
Nampak tak Aaron Aziz dekat billboard tu. Hiks!

Tapi pernahkah kamu tengok Aaron Aziz muncul sebagai toyol yang lengkap berpakaian polis? Kali pertama Remaja menyaksikan video ini seakan tidak percaya dan tak kenal bahawa ini adalah Aaron Aziz. Dengan mekap muka hijau berserta telinga panjang, Aaron Aziz nampaknya keluar daripada zon ‘kacak’ untuk menjiwai watak toyol ini? Kenapa menerusi video ini Aaron Aziz muncul bersama pelakon antarabangsa Will Smith dan Joel Edgerton? Adakah dia membintangi sebuah filem Hollywood?

IKLAN
Aaron Aziz Muncul Jadi Toyol Dalam Sebuah Filem NETFLIX?!
Rupa-rupanya dia menyamar jadi toyol je!

Sebenarnya klip di bawah ialah video parodi berjudul ‘Toyol in Training’ yang dihasilkan oleh Netflix Asia untuk mempromosikan filem terbaru mereka, Bright. Filem Bright membawa penonton ke sebuah dunia di mana ia dihuni oleh pelbagai jenis makhluk seperti manusia, orcs, elves, centaurs dan dwarves. Filem hebat yang ini dibintangi oleh Will Smith (Daryl Ward), Joel Edgerton (Nick Jakoby), Noomi Rapace (Leilah), Lucy Fry (Tikka) dan ramai lagi.

IKLAN

Diarahkan oleh David Ayer (Suicide Squad, End of Watch), Bright membawa kisa dua anggota olis; Daryl seorang manusa dan rakannya Jakoby seorang orc. Setiap harui mereka bertugas bersama untuk menjamin keselamatan penduduk setempat. Muncul dengan pelbagai latar belakang daripada pelbagai budaya spesis, komuniti ini sentiasa berdepan pelbagai cabaran demi untuk terus hidup sejahtera di antara satu sama lain.

IKLAN
Aaron Aziz Muncul Jadi Toyol Dalam Sebuah Filem NETFLIX?!
Antara projek paling berani daripada NETFLIX pada tahun ini, Bright akan dapat kamu tonton bermula pada hari ini, 22 Disember 2017.

Daryl dan Jakoby kemudian menemui artifak purba yang mempunyai kuasa cukup luar biasa dalam bentuk magic wand. Dan sejak penemuan itulah kehidupan mereka serta orang di sekeliling mereka berubah sama sekali. Jangan lupa untuk menyaksikan Bright hanya di NETFLIX bermula pada hari ini!

Untuk maklumat lanjut kamu boleh layari Facebook NETFLIX, www.facebook.com/NetflixSG

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI