Sumber Foto: Instagram @teezac

 

Seperti ramai peminat Datuk Seri Siti Nurhaliza kini ketahui, penyanyi nombor satu negara itu dan suaminya, Datuk Khalid Muhd Jiwa sememangnya sedang cuba untuk mendapatkan cahaya mata kedua selepas kelahiran Siti Aafiyah Khalid pada tahun 2018.

Justeru, ‘ketiadaan’ beliau di acara-acara besar mahupun di media sosial secara langsung dilihat sebagai cara TokTi merehatkan diri daripada mata khalayak. Ramai juga yang terus mendoakan semoga urusan pasangan tersebut bagi mendapatkan zuriat dipermudahkan

Menerusi beberapa muat naik semalam, TokTi dapat dilihat membuat kemunculanbagi menyambut ulang tahun kelahiran menantu kepada Datin Zawyah Tengku Izham iaitu Alyssa Hisham. Majlis yang berlangsung di sebuah restoran itu turut dihadiri oleh Izara Aisyah dan Tya Arifin.

 

 

Apa yang hangat diperkatakan oleh netizen adalah rupa paras TokTi persis seri ibu yang sedang berbadan dua. Malah, pemakaian baju yang lebih longgar juga menampakkan sedikit sosok baby bump lebih-lebih lagi apabila beliau kerap dilihat mengusap bahagian perut.

IKLAN

Untuk pengetahuan korang, TokTi dan pasukannya sedang bersiap sedia untuk melancarkan video muzik untuk single Kuasa Cinta pada 1 Disember ini.

ARTIKEL BERKAITAN: 4 Kali Bertukar Topi Untuk MV ‘Siapa Tak Mahu’

 

IKLAN

 

Ia merupakan lagu khas yang ditulis oleh beliau sendiri untuk menceritakan penantiannya bersama suami untuk mendapatkan Aafiyah. Lagunya pula adalah hasil kolaborasi bersama penyanyi seberang, Melly Goeslaw.

Justeru, bersempena pelancaran itu, ramai yang merasakan satu pengumuman khas akan dilakukan beliau bagi berkongsi berita gembira sudah berbadan dua.

 

IKLAN

Aafiyah Akan Dapat Adik? Peminat Suspek TokTi Buat Pengumuman 1 Disember

Aafiyah Akan Dapat Adik? Peminat Suspek TokTi Buat Pengumuman 1 Disember

Aafiyah Akan Dapat Adik? Peminat Suspek TokTi Buat Pengumuman 1 Disember

*

Apapun, kami doakan semoga semuanya dipermudahkan!

Teringat pula dulu masa TokTi dan Datuk K lakukan pengumuman kelahiran Aafiyah.

Tahniah Tokti & Datuk Seri K! Malaysia’s Sweetheart Selamat Lahirkan Bayi Perempuan – REMAJA

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI