5 Gaya Baju Raya Yang Betul-Betul Meletop Tahun Ini

3306

Masih belum cari baju raya sis? Ini ada beberapa koleksi raya yang korang boleh refer untuk busana pagi raya nanti.

Semua design tahun ni memang meletop-letop! Tak caya tengok ni..

1. Tom Abang Saufi for Zalora

Rebecca-Wide Sleeves Top With Mermaid Skirt

Busana motif etnik dalam sentuhan moden. Nice wey!

2. NH by Nurita Harith

Agnes Kurung Moden

IKLAN

Pilihan gaya polos tetap menarik dengan rekaan moden daripada koleksi Nurita Harith.

3. Zalia

Lace Kebaya Set

Ringkas tapi tetap nampak elegan. Pilih warna kuning tu memang buatkan korang nampak macam orang have-have datang beraya. Hiks!

4. Rizalman for Zalora

Kalau nak kelainan sikit, koleksi Rizalman for Zalora merupakan pilihan tepat untuk korang. Ala-ala gaya Bollywood, sudah tentu raya nanti korang paling meletop dengan gaya persis artis Hindustan.

5. Karlie Kurung In Baby Blue Stripes

Macam comel je. Macam cantik je. Memang la cantik uolls. Koleksi baju raya dari Fashionvalet antara yang tidak menghampakan. Bosan dengan corak bunga atau polos, pilih saja motif stripes macam ni. Cunz gila kan?

Peningnya nak buat pilihan. Semuanya memang meletop! Tak sabar pula nak raya.

Kalau korang free weekend ni boleh la datang ke Karnival Karangkraf, ada banyak booth dibuka untuk mencari barang persiapan raya. Disamping tu, berbuka puasa secara percuma juga diberikan kepada 23,000 ribu pengunjung terawal. Datang jangan tak datang!