Roda kan selalu berpusing, begitu juga dengan trend viral!

 

Jika tahun lepas ramai yang terjebak dalam trend seperti Kiki Challenge dan meniru dialog lawak menerusi aplikasi Tik Tok, kini trend 10 Years Challenge pula yang disebut-sebut.

Tak tahulah kenapa semua orang jadi obses untuk mengimbas kembali foto dari zaman dulu (penulis pun malu nak tunjuk foto lama sendiri!). Namun foto-foto lama inilah yang nostalgik, terutamanya jika ia melibatkan personaliti popular seperti selebriti tempatan.

Dari situlah baru kita nampak perubahan yang berlaku pada mereka, betul tak?

Jom tengok selebriti mana yang paling CUTE! (Gelak dosa, hehe)

 

 

Nazrief Nazri & Hafreez Adam

Mawar Rashid

 

IKLAN

Jaa Suzuran

Cupcake Aisyah

 

Jane Teoh

 

Nora Danish

 

Hael Husaini

IKLAN

 

Alicia Amin

 

Aedy Ashraf

 

Eyka Farhana

 

Lisa Surihani

IKLAN

Sonaone

 

Ain Edruce

 

Johanis Sani

Radin

 

***

TAPI YANG PALING CUTE

Fendy Bakry