Roda kan selalu berpusing, begitu juga dengan trend viral!

 

Jika tahun lepas ramai yang terjebak dalam trend seperti Kiki Challenge dan meniru dialog lawak menerusi aplikasi Tik Tok, kini trend 10 Years Challenge pula yang disebut-sebut.

Tak tahulah kenapa semua orang jadi obses untuk mengimbas kembali foto dari zaman dulu (penulis pun malu nak tunjuk foto lama sendiri!). Namun foto-foto lama inilah yang nostalgik, terutamanya jika ia melibatkan personaliti popular seperti selebriti tempatan.

Dari situlah baru kita nampak perubahan yang berlaku pada mereka, betul tak?

Jom tengok selebriti mana yang paling CUTE! (Gelak dosa, hehe)

 

 

Nazrief Nazri & Hafreez Adam

#10YearsChallenge – Selebriti Mana Paling CUTE?!

Mawar Rashid

#10YearsChallenge – Selebriti Mana Paling CUTE?!

 

IKLAN

Jaa Suzuran

#10YearsChallenge – Selebriti Mana Paling CUTE?!

Cupcake Aisyah

#10YearsChallenge – Selebriti Mana Paling CUTE?!

 

Jane Teoh

#10YearsChallenge – Selebriti Mana Paling CUTE?!

 

Nora Danish

#10YearsChallenge – Selebriti Mana Paling CUTE?!

 

Hael Husaini

#10YearsChallenge – Selebriti Mana Paling CUTE?!

IKLAN

 

Alicia Amin

#10YearsChallenge – Selebriti Mana Paling CUTE?!

 

Aedy Ashraf

#10YearsChallenge – Selebriti Mana Paling CUTE?!

 

Eyka Farhana

#10YearsChallenge – Selebriti Mana Paling CUTE?!

 

Lisa Surihani

#10YearsChallenge – Selebriti Mana Paling CUTE?!

IKLAN

Sonaone

#10YearsChallenge – Selebriti Mana Paling CUTE?!

 

Ain Edruce

#10YearsChallenge – Selebriti Mana Paling CUTE?!

 

Johanis Sani

#10YearsChallenge – Selebriti Mana Paling CUTE?!

Radin

#10YearsChallenge – Selebriti Mana Paling CUTE?!

 

***

TAPI YANG PALING CUTE

Fendy Bakry

#10YearsChallenge – Selebriti Mana Paling CUTE?!