Benarlah kata orang kalau dah ibunya cantik, mesti sedikit sebanyak menurun kepada si anak.

Begitu juga dengan barisan bekas finalis Dewi Remaja yang rata-ratanya sudah mempunyai cahaya mata. Melihat keletah comel anak-anak mereka ni buat kita rasa geram pula. Malah ada diantaranya lebih mendapat perhatian di media sosial berbanding ibu mereka sendiri.

Kalau dah ibunya pun dewi, anaknya mestilah macam prince dan princess kan? Hiks!

Jom kita lihat wajah-wajah comel anak bekas Dewi Remaja ini.

1. Syatilla Melvin

 

View this post on Instagram

 

This is BEKECATOK (bersusun)

A post shared by S Y A T I L L A M E L V I N (@samtilla) on

2. Rebecca Islam

 

View this post on Instagram

 

My Beautiful Girls❤️???❤️ #mrsazam #mydaughter #mummysbestfriend #majlisaqiqahdancukurjambul @ahmetreaggan #16092018

A post shared by ❤️AllahSwt❤️RasulullahSaw (@rebeccanuralislamahmad) on

3. Ramona Zamzam

 

View this post on Instagram

 

Ramai yg tanya Ramona how did i handle Ivanna on the long flight, Ivanna meragam ke tak, mcm mana dgn long journey and bla bla bla ? I must say i’m super proud of her sbb tak cranky & tak byk meragam at all. Tipula tak nangis lgsg, dah la gigi dia tengah tumbuh, ada la juga but not for too long. I picked a night flight so its easy sbb Ivanna mmg jenis tido mlm so most of the time dia tido je kat dlm plane sbb ngantuk. I breastfeed her during taking off and landing utk taknak bagi rasa pressure (i believe most moms who fly mesti tau trick ni). Time lain bila Ivanna berjaga me & Rami will just try our best to play with her, we purposely bwk a few of her toys (teether, her fav book, kain yg boleh touch mcm2 tu, anak patung kucing). We also ordered a bassinet so Ivanna gets her own space time dia tido (walaupun bassinet tu kecik mcm kotak tempat kucing main ?) but it was quite relaxing for me & Rami sbb tak payah nak dukung her all the time on our laps. A few times she woke up mengigau and nangis sikit but we will cepat2 tap her ass dodoi2 sampai Ivanna tido balik. Hope my sharing helps! My advice is, jgn takut utk travel dgn baby. Tgh kecik2 ni pun angkut je nanti lama2 they’ll get use to it cuz thats what i did dgn Ivanna. First time nak naik long flight mmg nervous (i took Ivanna on her long flight pegi Bahrain when she was 4 months), time tu mmg taktau what to expect and penat gila rasanya but lepas first time tu terus ok dah and you’ll know how to handle soooo all the best mummies!! ?? #travelingtips #sharingiscaring

A post shared by Ramona Zamzam (@ramona_zamzam) on

4. Izreen Azminda

5. Rita Rudaini

6. Scha Alyahya

 

View this post on Instagram

 

Tiga budak tembam ?‍?‍? #schawalara

A post shared by Scha Alyahya™ (@schaalyahya) on

7. Pushpa Narayan

8. Balqish Maarif

9. Deja

10. Hania Hanem Harun

 

View this post on Instagram

 

~merdeka kat nsk ja??

A post shared by HHH (@hania.hanem.harun) on

 

CER KOMEN SIKIT