Sepanjang dua minggu kebelakangan ini, netizen dan peminat Noor Neelofa telahpun ‘dijamu’ dengan pelbagai stail fesyen selebriti tersebut di Eropah.

 

Neelofa hari ini baru saja tamat menghadiri pertunjukan Minggu Fesyen Milan di Itali bagi koleksi musim luruh/sejuk 2019. Jadi tak hairanlah apabila dia bersama Glam Squad – jurusolek Khir Khalid dan penata gaya Colin Sim – ‘bermain’ dengan looks berbeza bagi setiap acara fesyen.

Now, we will talk about her style later.

IKLAN

Apa yang paling mengujakan semalam semasa pengacara MeleTOP itu berada di acara Salvatore Ferragamo adalah dia bertemu dan bergambar dengan barisan pelakon siri Netflix, Stranger Things!

OMG, okay babe – jelly much.

OMG – Apabila Neelofa Bertemu Dengan Pelakon Stranger Things

IKLAN

Dalam foto yang dimuat naik di Instagram dan Twitter, Neelofa dengan Natalia Dyer (Nancy Wheeler), teman lelakinya Charlie Heaton (Jonathan Byers) dan Joe Keery (Steeve Harrington).

Selebriti berusia 30 tahun itu menulis caption berbunyi, “Guess who went to the Upside Down land?”. What a way untuk menyambut bulan kelahiran ke-30.

Rata-rata peminat cemburu dengan foto tersebut, sukakan stail neelofa dan seperti biasa, mengecam stail hijab dan skirt bawah lutut yang dipakai. Tetapi ada juga yang ingin melihat dia menyertai barisan pelakon Stranger Things untuk musim keempat.

IKLAN

OMG – Apabila Neelofa Bertemu Dengan Pelakon Stranger Things

OMG – Apabila Neelofa Bertemu Dengan Pelakon Stranger Things

Apa pendapat korang, okay tak kalau Neelofa mendapat watak dalam siri tersebut?

 

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI