10 Idea Bilik Tidur Yang Trendy & Sempoi, Sesuai Untuk Kaki ‘Membuta’

572

Bilik tidur bukan sekadar tempat untuk melelapkan mata, tapi bagi anak-anak muda ia adalah sebuah ‘syurga’ kerana inilah satu-satunya port untuk mereka melarikan diri daripada dunia luar.

Tidak semua orang suka menghabiskan masa di shopping kompleks atau pun kafe hipster, kerana ada yang memang lebih suka duduk rumah dan hanya memerapkan diri dalam bilik sama ada menonton tv, baca buku atau tidur sepanjang hari.

Kalau dah bilik jadi tempat seharian untuk melepak, mestilah korang nak deko dengan hiasan yang trendy dan bergaya kan?

Kami nak kongsi kan 10 idea bilik tidur yang mungkin boleh dijadikan inspirasi untuk menghias bilik tidur korang nanti.

Ada orang suka kan bilik yang sarat tetapi masih lagi kemas dan selesa
Sempoi je guna palette kayu untuk letak tilam dan selebihnya dibuat seperti rak buku
Kemas dan tak sarat dengan hiasan mahu pun aksesori-aksesori lain
Nak jimat space, guna dinding untuk jadikan rak buku
Orang-orang seni mungkin suka dengan idea bilik tidur ni. Hehe..
Nak nampak lain sikit, gantung mentol macam tu okay?
Untuk mereka yang suka tidur dengan bantal yang banyak
Tak perlu risau kalau lupa formula yang cikgu bagi, tulis je dekat papan hitam tu. Hiks!
Remaja dan muzik memang tak dapat dipisahkan
Tema black & white. Simple tapi tetap menarik perhatian

 

 

CER KOMEN SIKIT