Semalam rata-rata peminat teruja apabila satu laporan menyatakan pelakon sensasi Hollywood Johnny Depp bakal kembali dalam dalam Pirates of the Caribbean (POTC) menerusi perjanjian bersama Disney bernilai RM1.3 bilion.

ARTIKEL BERKAITAN : ‘Jack Sparrow’ Kembali Dalam POTC, Johnny Depp Buat Perjanjian RM1.3 Bilion Bersama Disney

Rasa Dikhianati, Berita Johnny Depp Kembali Memegang Watak Jack Sparrow Adalah Palsu
Foto Via 24hoursworlds

Namun, nampak gayanya korang harus menerima hakikat bahawa perkara itu tidak akan menjadi kenyataan.

Hal ini berikutan Depp rasa dirinya dikhianati oleh Disney. Sementara itu, tawaran itu dilaporkan akan menyaksikan Depp kembali sebagai Captain Jack Sparrow dalam Pirates of the Caribbean 6 dan siri Disney+ spin-off mengenai kehidupan awal Captain of the Black Pearl.

“Apa yang boleh diberitahu, produksi sudahpun membuat draf untuk filem mengenai Jack Sparrow ini. Jadi, mereka sangat berharap Depp akan memaafkan dan kembali sebagai watak ikoniknya,” dakwa sumber itu.

Rasa Dikhianati, Berita Johnny Depp Kembali Memegang Watak Jack Sparrow Adalah Palsu

Perkembangan baru itu kembali diperkatakan selepas seorang eksekutif Disney yang tidak dinamakan, membayangkan aktor itu bakal memakai topi tricorn Sparrow sekali lagi berikutan kemenangan kes saman fitnahnya.

IKLAN

“Saya benar-benar percaya dengan keputusan membawa Depp sebagai Captain Jack Sparrow semula.

“Terdapat terlalu banyak harta box-office berpotensi untuk watak dicintai dalam Disney,” kata sumber dalam temu bual dengan Majalah People, awal bulan ini.

Terdahulu, sekitar Mei, penerbit sekeul itu, Jerry Bruckheimer bertanya pada Depp mengenai minatnya untuk kembali membintangi projek akan datang.

Depp memberitahu portal The Sunday Times, dia belum bersedia untuk kembali.

IKLAN

“Tidak, buat masa ini. Masa depan masih belum ditentukan,” katanya.

Komen itu dibuat ketika Depp masih dalam kes perbicaraan melawan Heard. Ketika perbicaraan, Depp berkongsi dia tidak berminat untuk kembali menjayakan francais Pirates of the Caribbean.

Rasa Dikhianati, Berita Johnny Depp Kembali Memegang Watak Jack Sparrow Adalah Palsu

Sebelum ini, Depp juga pernah mengeluarkan kenyataan bahawa dia tidak akan kembali berlakon dalam filem Pirates of the Caribbean, meskipun dibayar dengan sejumlah wang yang banyak.

IKLAN

Aktor berusia 59 tahun itu menghidupkan watak Captain Jack Sparrow dalam lima filem sejak 19 tahun lalu, terakhir menerusi filem Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales pada 2017.

ARTIKEL BERKAITAN : Mads Mikkelsen Bakal Ganti Johnny Depp Dalam Filem Fantastic Beasts 3

Sumber : daily mail online

**

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

https://www.youtube.com/watch?v=t8CUdP77dPE

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI