10 Cawangan 7-Eleven Jual Minuman Tea Live, Berita Baik Buat Peminat Bubble Tea

924

Bagi penggemar minuman bubble tea, lepas ni korang bolehlah dapatkan minuman Tea Live secara 24 jam di rangkaian 7-Eleven yang terpilih di Lembah Klang.

Tak perlu nak tunggu jam 10 pagi waktu shopping mula beroperasi, korang boleh terus serang kedai 24 jam 7-Eleven kerana menurut Tea Live Asia, tiga minuman eksklusif Tea Live bakal dijual dibebarapa cawangan 7-Eleven.

Antara pilihan minuman yang ada termasuklah:

• Signature Milk Tea with Konjac Jelly – Rm5.50

• Original Milk Tea with Konjac Jelly – RM5.00

• Superior Coco – RM5.00

Senarai 10 Outlet 7-Eleven yang terpilih:

1. Plaza Berjaya, KL

2. Wisma Bukit Bintang

3. Sidewalk Island Ansa Hotel, KL

4. Changkat Thambi Dollah

5. KL Sentral

6. Nu Sentral

7. Berjaya Times Square (1st Floor)

8. Berjaya Times Square (LG Floor)

9. Berjaya Times Square Hotel

10. Kenanga Wholesale City

Lepas ni, kalau rasa teringin je boleh terus cari di 7E. Tak kisahlah kalau dah pukul 1 pagi pun. Mudah kan? Hiks!

CER KOMEN SIKIT