Filem bergenre psycho thriller memang menjadi antara favorite kebanyakan daripada masyarakat kita kerana aksi yang dipaparkan mampu membuatkan penonton tak senang duduk.

Sebuah lagi filem yang bergenre seram suspen, MA bakal menemui penonton di pawagam tidak lama lagi. Mengisahkan tentang seorang wanita yang kesunyian, Sue Ann mengambil kesempatan apabila disuruh oleh Maggie untuk membelikan minuman keras buat dia dan rakan-rakannya. Ini adalah peluang untuk wanita itu mencari teman dikalangan anak-anak muda.

#WayangRemaja: Menangi Tiket Tayangan Perdana Filem Psycho Thriller, MA

Dia bersetuju untuk membenarkan mereka melepak dan minum di rumahnya. Peraturan yang dikenakan adalah mereka tidak boleh mabuk, melontarkan kata-kata kesat, tidak boleh naik ke tingkat atas dan semua orang perlu memanggilnya Ma. Tanpa diketahui, Sue Ann sebenarnya menyimpan niat jahat.

IKLAN

Filem yang dilakonkan oleh Octavia Spencer, Luke Evans, Juliette Lewis, Missi Pyle, Allison Janney ini bakal ditayangkan di pawagam seluruh Malaysia bermula 25 Julai 2019.

Nak tahu apakah kesudahan nasib kumpulan remaja tersebut? Jom jadi orang pertama menonton MA bersama Remaja dengan hanya menjawab soalan-soalan mudah dibawah dan korang berpeluang memenangi sepasang tiket percuma di tayangan perdana nanti.

IKLAN

#WayangRemaja: Menangi Tiket Tayangan Perdana Filem Psycho Thriller, MA

IKLAN

Menangi tiket wayang perdana Remaja x MA

Tarikh: 23 Julai 2019

Masa: 9.00 malam

Lokasi: MBO Starling

REMAJA x MA
#WayangRemaja: Menangi Tiket Tayangan Perdana Filem Psycho Thriller, MA