Jika sebelum ini penonton disajikan dengan filem romantis Last Christmas sempena sambutan hari Natal yang bakal menjelma, kini sebuah lagi filem Krismas tetapi dengan genre berbeza, seram dan misteri akan menemui penonton pada cuti sekolah ini.

Black Christmas merupakan filem remake arahan Bob Clark pada tahun 1974 yang menggunakan judul yang sama. Riley Stone dan rakan-rakannya daripada kumpulan Mu Kappa Epsilon, Marty, Kris dan Jesse, bercadang untuk mengadakan parti bersempena cuti perayaan Krismas.

#WayangRemaja: Menangi Tiket Tayangan Perdana BLACK CHRISTMAS
.

Namun pelajar di Kolej Hawthorne dilanda ketakutan apabila seorang demi seorang ahli pertubuhan wanita di kampus itu telah dibunuh oleh seorang penghendap. Kejadian itu menyebabkan mereka tidak lagi mempercayai lelaki, termasuk lelaki yang diminatinya, Landon, teman lelaki Marty, Nate serta pensyarah mereka, Profesor Gelson. Kumpulan itu kemudiannya bekerjasama untuk mencari dan melawan pembunuh tersebut.

IKLAN
#WayangRemaja: Menangi Tiket Tayangan Perdana BLACK CHRISTMAS
.

Dibintangi oleh Imogen Poots, Aleyse Shannon dan Brittany O’Grady, kami pasti ramai yang gemar menonton filem bergenre seram ini dan disebabkan itu, Remaja nak beri sepasang tiket percuma kepada pembaca bertuah untuk turut sama menonton tayangan perdana Black Christmas pada tarikh berikut:

IKLAN

Tarikh: 10 Disember 2019
Masa: 8.15 malam
Lokasi: TGV 1 Utama

IKLAN

Korang hanya perlu menjawab soalan mudah seperti berikut:

REMAJA x BLACK CHRISTMAS
#WayangRemaja: Menangi Tiket Tayangan Perdana BLACK CHRISTMAS 

Penyertaan terbuka kepada individu yang tinggal di sekitar Lembah Klang bagi memudahkan urusan pemberian tiket. Untuk korang yang tak dapat join, jangan lupa saksikan Black Christmas bermula 12 Disember 2019 di seluruh pawagam tanah air.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI