Sumber: United International Pictures

Sebuah lagi filem seram bakal ditayangkan di pawagam, The Black Phone lakonan Mason Thames, Madeleine McGraw, Jeremy Davies, James Ransone, Ethan Hawke akan menemui penonton bermula 23 Jun depan.

Filem ini menceritakan tentang Finney Shaw yang pemalu tetapi bijak berusia 13 tahun telah diculik oleh pembunuh kejam. Pembunuh memerangkapnya di ruangan bawah tanah kalis bunyi di mana tiada seorang pun akan mendengar jeritan mangsa. Apabila telefon yang terputus di dinding mula berdering, Finney mendapati dia dapat mendengar suara mangsa sebelum ini yang cuba membantunya melarikan diri.

#WayangRemaja: Menangi Sepasang Tiket Tayangan Perdana Filem The Black Phone
Sumber: United International Pictures

Adakah Finney dapat melarikan diri? Nah, Remaja sekali lagi ingin menjadikan korang sebagai penonton pertama yang menonton filem ini di pawagam. Korang bakal memenangi dua tiket ke tayangan perdana yang akan berlangsung tidak lama lagi dengan hanya menjawab soalan-soalan mudah di bawah.

IKLAN

Penyertaan hanya dibuka kepada individu yang tinggal di Lembah Klang dan sudah menerima dua dos lengkap vaksin COVID-19. Pemenang bertuah akan diumumkan di DM instagram.

IKLAN
REMAJA x THE BLACK PHONE
#WayangRemaja: Menangi Sepasang Tiket Tayangan Perdana Filem The Black Phone

**

IKLAN

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

https://www.youtube.com/watch?v=U985G7cH8a4&t=8s

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI