Remaja kini berada di dalam aplikasi   
Remaja kini berada di dalam aplikasi   

Video

Scoop-Lah: Anna Jobling Bongkar ‘True Colour’ Selama Ini

Pelakon jelita yang juga merupakan Dewi Remaja 2018/2019 ini merupakan salah satu nama generasi seni baharu negara yang berjaya memecahkan tembok fenomena baik di tanah air mahupun di negara jiran

Tak Sabar Lah Nak Beraya Dengan DIA Tahun Ni!

Setelah sebulan menjalani ibadah berpuasa di bulan Ramadan Al-Mubarak, tentulah Aidilfitri yang bakal tiba nanti akan disambut riang hanya bersama DIA!

2 Steps Je Rupanya Rahsia Tun Laila! Patutlahh..

Followers Tun Laila mesti perasan kan mukanya yang selalu nampak berseri je tapi tetap flawless effortless. Tanpa perlukan macam-macam produk, Tun Laila rupanya memilih qaleR Cosmetic on her daily basis kerana ia terjamin selamat dan merupakan jenama vegan-friendly / mesra vegan & cruelty-free.

Remaja4Ramadan: Komen Mengenai Resepi Kurma Butter dan Mitos Ramadan Bersama Ustaz Don Daniyal

Setiap orang Muslim perlu berpuasa pada bulan Ramadan. Selain dari kewajiban agama, berpuasa juga memiliki banyak manfaat untuk kesihatan. Banyak juga kan mitos mengenai bulan ramadan yang kita selalu dengar.

Scoop-lah: Pempengaruh & Freestyle Footballer, Qhouirunnisa’ Nak Try Bidang Lain?

Gadis berhijab, Qhouirunnisa’ Endang Wahyudi ini bukanlah nama yang asing lagi di Malaysia. Gerakan bola sepak gaya bebas atau freestyle football yang dilakukannya dahulu mencuri perhatian ramai.

Nabila Razali aka Teratai Bukan Lagi ‘Sweet Girl’ | The Masked Singer Malaysia 4

Penyanyi, Nabila Razali mengakui puas menonjolkan alter ego (pesonaliti kedua) sebagai maskot Teratai menerusi program realiti The Masked Singer Malaysia musim keempat

Boleh Bah Kalau Kau! Juara Masked Singer 4 Milik… STACY

Dinobatkan sebagai juara The Masked Singer Malaysia musim keempat (TMSM4), Stacy adalah selebriti di sebalik maskot Bunga Matahari.

Hello 2024, Nurel & Ameer! #HeroDewiRemaja202

Kalini REMAJA bawakan Juara #HeroDewiRemaja2023, Aiman Ameer dan Nurel untuk main Hello 2024

Winners Tag: Juara #HeroDewiRemaja2023 Kenal Each Other Tak?

REMAJA bawakan Juara #HeroDewiRemaja2023, Aiman Ameer dan Nurel untuk main Winners Tag So kita nak test, sedalam mana chemistry dan friendship mereka~ Korang rasa siapa pemenang sebenar?

Pentas Akhir Hero Dewi Remaja 2023 I 29 Disember

Atas pentas, 12 finalists compete, The winner's fate, soon to meet!