back to top
Remaja kini berada di dalam aplikasi   
Remaja kini berada di dalam aplikasi   
Home 2 Steps Je Rupanya Rahsia Tun Laila! Patutlahh..

2 Steps Je Rupanya Rahsia Tun Laila! Patutlahh..

Followers Tun Laila mesti perasan kan mukanya yang selalu nampak berseri je tapi tetap flawless effortless. Tanpa perlukan macam-macam produk, Tun Laila rupanya memilih qaleR Cosmetic on her daily basis kerana ia terjamin selamat dan merupakan jenama vegan-friendly / mesra vegan & cruelty-free.

Cara dia mudah je, Tun Laila menggunakan Niacinamide Rosy Glow sebagai primer diikuti Vegan Foundation Stick yang merupakan salah satu produk favourite Tun Laila!

A little goes a long way, so tak perlu spray Niacinamide Rosy Glow banyak-banyak pun.

Bagi Vegan Foundation Stick pula, Tun Laila menyukai kod Warm Beige. Calit pada wajah dan ratakan dengan built-in brush, siap!

Sebagai pelengkap, pilihlah qaleR-Ful Vegan Lip Glow dalam kod Hot Crimson Dusk. Selain dipakai pada bibir, ia juga boleh digunakan sebagai blusher.

Istimewa untuk lebaran 2024, qaleR Cosmetic menawarkan diskaun 10 peratus bagi Vegan Foundation Stick dan korang sekaligus layak mendapatkan Niacinamide Rosy Glow pada harga promosi RM62. Lebih special, korang boleh dapatkan Tote Bag comel sekiranya mendapatkan kedua-dua produk sekaligus.

Dapatkannya di www.qalercosmetic.com. Barulah meletzz Raya tahun ni.

#majalahremaja #kecantikan #beautycare

FOLLOW Kami Di :

LAMAN WEB : https://www.remaja.my/
FACEBOOK : https://www.facebook.com/majalahremaja
INSTAGRAM : http://instagram.com/majalahremaja
TWITTER : https://twitter.com/remaja_my
TIKTOK : https://www.tiktok.com/remaja.myVideo Berkaitan