back to top
Remaja kini berada di dalam aplikasi   
Remaja kini berada di dalam aplikasi   
Home Tak Sabar Lah Nak Beraya Dengan DIA Tahun Ni!

Tak Sabar Lah Nak Beraya Dengan DIA Tahun Ni!

Setelah sebulan menjalani ibadah berpuasa di bulan Ramadan Al-Mubarak, tentulah Aidilfitri yang bakal tiba nanti akan disambut riang hanya bersama DIA!

Amboii, terus nak berkepit dengan DIA yaa. Mestilah! DIA, iaitu Vegan Foundation Stick oleh qaleR Cosmetic akan menyenangkan persiapan sepanjang bulan Syawal nanti kerana ia memang menjimatkan masa korang.

@qrcosmetic_my foundation stick bersaiz poket ini sememangnya mudah dibawa ke mana-mana dan dan boleh dipakai sekelip mata sahaja. Ia didatangkan dengan berus untuk korang ratakan pada wajah. ‍♀️ Dengan teksturnya yang ringan dan ‘buildable’ bagi korang yang ingin touch up dari semasa ke semasa, Vegan Foundation Stick ini juga bersifat mesra-wudhu kerana mudah untuk dicuci menggunakan pencuci muka sahaja.

Paling utama, ia tidak menggunakan bahan berasaskan haiwan. Malah, bahan yang digunakan juga tidak akan menyumbatkan liang pori kulit. Jadi korang tidaklah perlu risau sekiranya kulit akan breakout ataupun mengalami iritasi that just kills your Raya mood.

Sebab itulah, REMAJA dah belajar daripada situasi SARA dalam video ini dan memilih DIA je untuk solekan di Hari Raya nanti.

#MajalahRemaja #qaleRCosmetic #qrfulVideo Berkaitan