What are friends for?

 

To create new music together, that is!

Bintang pop, Ariana Grande dan Justin Bieber tidak membazirkan masa semasa musim kuarantin di rumah masing-masing apabila mereka bergabung tenaga.

IKLAN

Ketika ramai di kalangan kita yang merindui sahabat masing-masing yang sudah tidak ditemui berbulan lamanya, Ariana dan Justin memahami perasaan itu dan mencipta lagu mengenainya.

Lagu berjudul ‘Stuck With U‘ itu menemui semua pada petang tadi dan ia merupakan single pertama daripada senarai lagu yang sedang dirancang oleh pengurus mereka, Scooter Braun (yes, that guy) untuk tujuan mengutip dana.

IKLAN

Stuck With U menceritakan bagaimana kita sedang merindui seseorang. Namun pada masa yang sama, kita menggemari momen ‘terperangkap’ di rumah masing-masing dengan keluarga yang tercinta.

Justin dan Ariana yang telah lama berkawan baik.

Ia turut didatangkan dengan video muzik yang menggabungkan video peminat Ariana dan Justin, serta video yang direkod sendiri oleh mereka berdua. Talk about DIY!

IKLAN

Kita juga dapat melihat cameo oleh Hailey Bieber, ibu Justin dan seorang lelaki misteri bersama Ariana. Hhm..

Ariana juga mengembalikan semula skil whistle-nya di akhir lagu ini. *squels*

Apapun, dana yang diperolehi daripada pembelian single ini akan disalurkan kepada First Responders Children’s Foundation.