Semua orang familiar dengan jenama dan label Dior yang ikonik, kini, jenama mewah itu memperkenalkan dikatakan telah sign kontrak bersama pelakon terkenal lelaki Hollywood, Johnny Depp.

ARTIKEL BERKAITAN : Tahun Bertuah, Johnny Depp Perolehi RM16 Juta Pula Hasil Jualan Karya Seni

Tuah Badan, Johnny Depp Dilapor “Sign” Kontrak Termahal Dalam Sejarah Bersama Dior
Foto Via Dior

Menurut laporan yang dikeluarkan oleh The Independent,Johnny Depp telah sign kontrak bersama jenama wangian terkemuka, Dior bernilai lebih RM90 juta ( $20 juta).

Kontrak wangian termahal dalam sejarah

Katanya, Dior telah menawarkan lanjutan tiga tahun kontrak terhadap bintang Pirates of the Caribbean itu. Perjanjian itu merupakan kontrak wangian termahal pernah ditandatangi dalam sejarah.

IKLAN

Malah, harga kontrak yang ditawarkan kepada Depp melebihi perjanjian Robert Pattinson bersama Dior Homme bernilai RM54 juta ($12 juta). Manakala Brad Pitt berjumlah lebih RM31 juta ($7 juta) bersama Chanel No 5.

Tuah Badan, Johnny Depp Dilapor “Sign” Kontrak Termahal Dalam Sejarah Bersama Dior
Foto Via Dior

Ketua Pegawai Eksekutif syarikat induk Dior LVMH, Bernard Arnault berkata, faktor utama kejayaan luar biasa wangian itu didorong oleh imej pelakon itu.

IKLAN

Beliau berkata demikian sewaktu pembentangan kewangan pada Januari lalu.

Walau bagaimanapun, syarikat wangian itu masih belum mengeluarkan kenyataan rasmi berhubung kontrak bersama pelakon berusia 60 tahun itu. Untuk makluman, Depp telah menjadi duta wangian lelaki Dior iaitu Dior Sauvage sejak tahun 2015.

IKLAN

Wah, kalau betul laporan ini memang bertuah betul Johnny Depp ni kan…

BACA LAGI : Johnny Depp Tepis Dakwaan Amber Heard, Terima Ganti Rugi USD15 Juta

Sumber: The Independent,

+++Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti Telegram, Instagram dan TikTok rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI