Kesesakan trafik di Mumbai sudah lama menjadi isu yang melanda penduduk di sana dek kerana masa menunggu yang lama terutama bagi mereka yang membawa kenderaan beroda empat.

ARTIKEL BERKAITAN: “Saya Bukan Nepo Baby” Priyanka Chopra Dedah Sebab Sebenar Tinggalkan Industri Bollywood

Terdesak Kerana Kesesakan Trafik Punca Amitabh Bachchan Tumpang Bonceng Motosikal Ke Set Pengambaraan!

 

Namun tular di media sosial baru-baru ini apabila Amitabh Bachchan, pelakon veteran terkenal telah terperangkap dalam kesesakan lalu lintas dan akhirnya ditumpangkan oleh seorang lelaki tak dikenali ke tempat kerjanya dengan menaiki motosikal.

IKLAN

Amitabh Bachchan kemudiannya menyiarkan gambar dirinya membonceng motosikal itu di akaun Instagramnya dan mengucapkan terima kasih kepada individu tersebut kerana menumpangkannya yang terdesak ketika itu.

 “Terima kasih kerana menumpangkan saya. Meskipun saya tidak mengenali awak, tapi kamu menolong saya untuk sampai ke lokasi kerja dengan lebih cepat,” ujar beliau.

Sekadar info, pelakon terkenal itu mempunyai koleksi kereta yang sangat hebat.

IKLAN

Terdesak Kerana Kesesakan Trafik Punca Amitabh Bachchan Tumpang Bonceng Motosikal Ke Set Pengambaraan!

Antaranya ialah Mercedes-Benz V Class, Bentley Continental GT, Land Rover Range Rover Autobiography, Toyota Innova Crysta, Lexus LX570, Mercedes-Benz S Class, Mini Cooper S, Toyota Land Cruiser, Audi A8L, dan banyak lagi. Kenderaan ini mencerminkan citarasa dan kecintaannya terhadap kereta mewah.

IKLAN

BACA LAGI: Mata Sukar Nak Lelap? Cuba Tips Ini Untuk Tidur Yang Lena

+++Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti Telegram, Instagram dan TikTok rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

SUMBER FOTO: Himal Sanchar, Getty Images, Instagram Amitabh Bachchan

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI