Naega jeil jal naga (Saya yang terbaik)

Siapa sahaja tidak hafal bait lirik lagu I Am The Best dari kumpulan K-Pop tersohor suatu ketika dahulu, 2NE1? Memang hit habis setiap lagu yang mereka keluarkan!

ARTIKEL BERKAITAN: Unnie! Sandara Park Teruja Bersama 2NE1 Hingga Kasut Tercampak Di Coachella

Tampil Dengan Imej Berbeza & Hampir Tidak Dikenali, Warganet Luah Kebimbangan Terhadap Bekas Ahli 2NE1 Park Bom

IKLAN

Meski sudah lama tidak mengeluarkan muzik baharu buat peminat, bekas ahli K-Pop terkenal, Park Bom masih kerap berkongsi perkongian kehidupan sehariannya di laman media sosial.

Baru-baru ini dia menunjukkan sokongannya untuk kemunculan semula (comeback) bekas ahli 2NE1, Sandara Park di laman akaun Instagramnya. Awhhhh…sangat sweet!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 박봄 (@newharoobompark)

Baru-baru ini juga, vokalis utama kumpulan K-Pop ini sempat berkongsi beberapa set swafoto terbarunya di akaun Instagram peribadinya.

IKLAN

Walau bagaimanapun, terdapat sesuatu yang kelihatan sedikit menghairankan berkaitan swafoto tersebut sehinggakan para peminat mula risau akan kesejahteraan penyanyi tersebut.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 박봄 (@newharoobompark)

 Dalam foto tersebut, beliau memakai celak tebal dan solekan yang kelihatan kurang sesuai dengan rupa parasnya. Bahkan ada yang berpendapat bahawa dia menggunakan ‘filter’ yang kuat di aplikasi Snow.

IKLAN

Hal ini turut menyebabkan sesetengah netizen mengalami kesukaran untuk mengecam rupa parasnya pada mula kerana dia kelihatan sangat berbeza di dalam gambar swafoto tersebut.

Tampil Dengan Imej Berbeza & Hampir Tidak Dikenali, Warganet Luah Kebimbangan Terhadap Bekas Ahli 2NE1 Park Bom

Beberapa komen pada perkongsian tersebut meminta agar Park Bom untuk tidak menggunakan ‘filter’ tersebut kerana dia sudah pun kelihatan cantik tanpanya, manakala yang lain berpendapat penampilan solek yang berbeza lebih sesuai untuknya.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI