Alhamdulillah, tahniah Remaja ucapkan buat pelakon Ikmal Amry & isteri tercinta!

Bekas peserta Hero Remaja, Ikmal Amry dan isteri tersayang, Najla Shamsul selamat menimang cahaya mata kedua yang dilahirkan, pada hari ini.

ARTIKEL BERKAITAN: Tahniah! Nad Zainal & Ungku Ismail Selamat Timang Cahaya Mata Lelaki

Tahniah! Ikmal Amry & Isteri Selamat Timang Cahaya Mata Kedua

Berita gembira itu dikongsikan pelakon drama From Saga With Love menerusi sebuah hantaran di entri Instagram miliknya, sebentar tadi.

IKLAN

Di ruangan kapsyen, Ikmal menitipkan kesyukuran apabila isterinya selamat melahirkan putera lelakinya selain sempat mengucapkan penghargaan buat semua yang mengenalinya atas doa yang baik-baik.

“Rahmat ilahi. Syukur Alhamdulillah, pada hari jumaat yg berkah, isteri saya selamat melahirkan anak lelaki. Terima kasih atas doa kalian. Semoga kita semua diberkati,” tulisnya ringkas.

Tahniah! Ikmal Amry & Isteri Selamat Timang Cahaya Mata Kedua

IKLAN

Menjengah di ruangan komen, rata-rata peminat dan rakan artis turut menzahirkan rasa teruja selain mendoakan agar bayi itu diberikan kesihatan yang baik dan menjadi seorang anak yang soleh.

Terdahulu, Ikmal dan Najla telah disatukan sebagai pasangan suami isteri pada 19 Disember 2020 di Kuala Pilah, Negeri Sembilan.

IKLAN

Hasil perkahwinan, mereka dikurniakan puteri sulung yang diberi nama Cailie.

Tahniah! Ikmal Amry & Isteri Selamat Timang Cahaya Mata Kedua

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

SUMBER: Instagram Ikmal Amry