Menerusi Remaja keluaran bulan Januari yang lalu, kami telah memaparkan kisah penjaga gol skuad futsal dan bolaseoak kebangsaan yang pernah viral ketika Sukan Sea Ke-29 dahulu.

Dan dalam temu bual itu, Remaja sempat bertanyakan Niena sedikit sebanyak tentang hubungannya dengan buah hati yang juga gitaris tersohor grup rock tanah air, Rody Kristal.

Kisah cinta mereka yang pada mulanya berlaku di luar radar followers masing-masing. Namun selepas masing-masing saling ‘menyakat’ satu sama lain di Instagram, ramai yang mula perasan tentang hubungan mereka yang dilihat kian rapat.

Dan menurut Niena, di Instagram jugalah dia mula berkenalan dengan Rody. Menurut Niena, pada mulanya Rody menegurnya di Instagram dan menunjukkan kesungguhan yang luar biasa untuk berkenalan dengannya secara lebih rapat.

Perkara pertama yang Rody lakukan ialah dengan menghantar Direct Message (DM) di Instagram untuk minta nombor telefon. Pada mulanya Ninena jual mahal dan tak bagi secara terus. Biasalah mesti jual mahal dulu kan? (Gurau je ya, Niena :P). Selepas itu Rody mengajaknya bertemu dan di situlah Niena mula nampak effort yang ditunjukkan oleh Rody untuk berkenalan dengannya memang ikhlas.

Dari situ hubungan mereka terus rapat dan akhirnya mengikat tali pertunangan pada 4 November 2017. Dan menerusi Instagram Niena & juga Rody, mereka bakal melangsungkan perkahwinan pada hari ini!

IKLAN

JelaS Niena menerusi temu bual bersama Mstar, perasaan untuk berkahwin ini debarannya lebih nervous daripada nak tunggu sepakan penalti. Jelasnya lagi, kalau penalti dia sudah tahu bagaimana nak berdepan tapi berbeza dengan kahwin yang buat dia rasa tak tahu nak buat apa dan berdebar hebat.

Majlis pernikahan mereka hari ini akan diadakan di sebuah hotel di Kulai, Johor manakala majlis persandingan pula akan diadakan pada hari esok.

Jom lihat foto dan video majlis malam berinai! Cantik sangat Niena, kan!

IKLAN

Dan di bawah ini pula merupakan koleksi foto Niena & Rody yang paling Remaja suka! Selamat Pengantin Baru buat Niena & Rody khas dari seluruh team Remaja! Semoga ikatan suci ini akan berkekalan hingga ke akhir hayat!

IKLAN

Foto pra-perkahwinan mereka pun nampak comel sangat!

Tahniah! Bila Keeper Bertemu Rockstar, Niena Azman Tamatkan Zaman Bujang Bersama Rody Kristal
Foto kredit: Lvp.co
Tahniah! Bila Keeper Bertemu Rockstar, Niena Azman Tamatkan Zaman Bujang Bersama Rody Kristal
Foto kredit: Lvp.co
Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI