Siapa yang tidak kenal dengan personaliti nan satu ini. Pemilik nama Nur Fazura Sharifuddin merupakan figura yang tidak perlu diperkenalkan lagi. Hebat sebagai anak seni dalam dunia seni lakonan dan nyanyian dia juga ligat berniaga sebagai salah satu punca rezeki.

Mula melancarkan jenama tudung dengan nama Tudung Fazura tahun ini, setiap kali penghasilan koleksi pasti mengundang tular yang mana setiap satu rekaan habis dijual dalam masa yang singkat. Semestinya rekaan yang cantik dan harga yang berpatutan menjadi faktor mengapa ia menjadi pilihan para hijabi di luar sana.

Stail Tudung Fazura Yang Memukau. Harga Berpatutan Dan Cantik Dipakai

Memetik isi temubual Fazura bersama Hijabista, “Perkara pertama apabila hendak menghasilkan koleksi tudung adalah saya tidak mahu jual mahal dan lebih daripada RM30. Pada mulanya Faz nak jual dengan harga RM25, lepas itu Faz terfikir yang 27 merupakan nombor yang menarik. Tarikh tersebut adalah hari jadi saya dan tarikh Fattah propose. Dan harga tersebut masih lagi di bawah RM30.”

Stail Tudung Fazura Yang Memukau. Harga Berpatutan Dan Cantik Dipakai

IKLAN

Kongsinya lagi selepas melancarkan tudung tersebut, apabila ia habis dijual dan ramai pembeli yang mengambil gambar dan muat naik serta tag di laman media sosial membuatkan dia rasa bersyukur dengan penerimaan ramai.

Stail Tudung Fazura Yang Memukau. Harga Berpatutan Dan Cantik Dipakai
Beverly Charm menampilkan corak dedaun palma dan bunga-bungaan.

Terbaharu ibu kepada seorang cahaya mata ini telah melancarkan satu lagi koleksi yang diberi nama The Saujana. Sesuai dengan namanya, setiap satu rekaan tudung di dalam koleksi ini diberi nama mengikut lokasi-lokasi menarik di dunia. Antara lokasi yang menjadi pilihan untuk diabadikan menerusi koleksi ini seperti memori Makkah, Rindu Madinah, Susur Nusantara dan Impian Istanbul.

Stail Tudung Fazura Yang Memukau. Harga Berpatutan Dan Cantik Dipakai
Corak Mimpi Nautika

Setiap satu rekaan corak tudung dalam koleksi ini tidak rigid dan memiliki cerita tersendiri. Misalnya tudung Impian Istanbul menampilkan corak bunga-bungaan manakala tudung Mimpi Nautika pula menampilkan corak jalur. Setiap satu memiliki keunikan tersendiri, semestinya jika anda penggemar corak-corak yang berani dan menyerlah rekaan ini padan dengan personaliti anda.

IKLAN

Kredit Foto: Instagram Fazura/Taufiq Nadzri

+++ Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

 

IKLAN

 

 

 

 

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI