Dress up! Baik lelaki mahu pun perempuan, hari ini selesa menyarung apa saja pakaian ke badan. Asal cantik dan selesa semua ‘onnzzz’ kan.?

Tapi bila bintang  ‘Spiderman’ iaitu Tom Holland yang tampil dengan pakej kacak, tidak mempunyai trek rekod buruk dan sering merendah diri tiba-tiba ajar orang buka baju kedengaran agak pelik juga?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Prada (@prada)

Jangan salah faham…

IKLAN

Baru-baru ini jenama Itali tersebut telah melancarkan iklan Musim Bunga 2022 yang menampilkan pakaian lelaki yang dibintangi oleh Tom Holland. Kempen yang dirakam selama 17 saat oleh David Sims itu menunjukkan Tom memakai koleksi rekaan Raf Simons dan Miuccia Prada.

Idea kempen ini adalah untuk gambarkan Tom Holland sebagai dirinya sendiri iaitu tokoh terkenal dalam dunia yang berperanan sebagai wira aksi sebagai penjelmaan semula lelaki PRADA.

IKLAN

‘Spiderman’ Ajar Cara Buka Baju Dalam Kempen Musim Bunga/Panas PRADA 2022

IKLAN

Dalam klip video tersebut, Tom telah membuka zip jaket basikal kulit merah yang bertekstur, membuka tali pinggang dan butang baju sejuknya. Selepas tidak berpakaian pelakon Spider-Man itu memakai semula pakaiannya.

“Kuasa lakonan (Tom) adalah untuk menggunakan pengalaman peribadi untuk menyampaikan mood, emosi dan perasaan. Apa yang kita tonton adalah Tom mempersembahkannya sebagai dirinya sendiri”, kongsi David Sims.

Untuk klip video kempen Musim Bunga 2022 PRADA yang dibintangi oleh Tom Holland, tonton di bawah;

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI