james

Sebelum kita beralih ke tahun 2020 kurang sebulan dari sekarang, ramai penggemar filem Barat sudah tak sabar menantikan seleksi filem yang akan menemui kita pada tahun hadapan.

Antara filem yang menjadi sebutan untuk 2020 ialah filem James Bond terbaru berjudul #NoTimeToDie yang akan menemui kita pada 9 April kelak.

Filem No Time To Die menjadi filem hangat setelah Daniel Craig dikatakan enggan menyambung francais filem tersebut sebagai James Bond. Malah ada ura-ura yang mengatakan James Bond bakal diganti dengan karakter perisik perempuan.

Namun semua itu ternyata khabar angin semata setelah poster rasmi Daniel Craig sebagai James Bond dikeluarkan oleh United International Malaysia.

IKLAN
Siapa Lebih Helok, Daniel Craig Atau Rami Malek? Tonton Trailer Pertama James Bond

No Time To Die menceritakan tentang James Bond yang telahpun meninggalkan kehidupannya sebagai seorang perisik dan gembira menghabiskan masa di Jamaica. Namun dia menerima panggilan daripada seorang rakan karib daripada CIA iaitu Felix Leiter yang meminta pertolongannya.

Misi kali ini berkenaan usaha menyelamatkan seorang saintis yang diculik, dan ia akan membawa James Bond ke cabaran bar apabila muncul lagi seorang watak antagonis dengan teknologi baru yang merbahaya.

IKLAN
Siapa Lebih Helok, Daniel Craig Atau Rami Malek? Tonton Trailer Pertama James Bond Siapa Lebih Helok, Daniel Craig Atau Rami Malek? Tonton Trailer Pertama James Bond

Selain Daniel Craig, No Time To Die juga dibintangi oleh Rami Malek, Lea Seydoux, Ben Whishaw, Naomie Harris, Christoph Waltx dan Ralph Fiennes.

IKLAN

Jom tonton trailer PERTAMA No Time To Die yang dilancarkan bulan ini.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI