Ramai yang menyimpan keinginan untuk bekerja di syarikat terkemuka dunia, Google kerana persekitaran tempat kerjanya yang menarik dan cosy.

Kalau korang tengok pejabat Google di luar negara, perghh bestnya. Tak rasa stres nak kerja kalau dapat environment macam tu.

Di Google Malaysia pun tak kurang hebatnya. Tapi, ramai yang hanya simpan impian untuk berkhidmat bersama mereka kerana merasakan bahawa nak diterima oleh syarikat tersebut bukanlah sesuatu yang mudah.

Google Malaysia

Nah, jangan risau guys. Menurut salah seorang bekas pekerja Google, sebenarnya tak susah pun kalau korang nak dapatkan kerja disana.

IKLAN

Jom kita baca thread yang telah dibuat oleh AtiqahLizara ini.

IKLAN

Langkah-langkah sebelum apply

IKLAN

Perkara paling best kalau kerja di Google

Sebab berhenti kerja

Apa lagi, kalau tak cuba tak tahu kan. Cepat la apply gaiss..