Masa memang berlalu dengan pantas.

Terasa seperti selebriti, sosialit dan usahawan popular, Kim Kardashian baru sahaja mengandungkan anak pertamanya bersama Kanye West satu masa dahulu. Pejam celik, lapan tahun telah berlalu dan anak-beranak itu kini telah berubah menjadi lebih matang.

Well, we are not talking about Kim or Kanye. Sebaliknya, kami lebih tertarik dengan perkembangan imej terbaru anak dara mereka yang kini sudahpun berusia lapan tahun iaitu North West.

Semakin Tinggi & Secantik Kim Kardashian, North West Matang Melepasi Usia 8 Tahun

Kim semakin kerap memuat naik foto bersama North kebelakangan ini apabila mereka sering dilihat berada di lokasi yang sama termasuklah di lokasi perkahwinan Kourtney Kardashian dan Travis Barker di Portofino, Itali. Selalunya, mata akan tertumpu kepada kehadiran Kim. Namun kali ini berlainan sedikit apabila warganet lebih tertarik dengan North yang dilihat lebih matang berbanding usianya.

IKLAN
Semakin Tinggi & Secantik Kim Kardashian, North West Matang Melepasi Usia 8 Tahun
North dan Kim sewaktu berada di Portofino, Itali

ARTIKEL BERKAITAN : Pasangan Anda Bipolar Seperti Hubungan #KimYe? Pensyarah Taylor’s University Ini Berikan Tip – REMAJA

“Best Date Ever”

Pasangan ibu dan anak itu dilihat gemar tampil ‘matchy-matchy dalam persalinan mereka. Sebagai contoh sewaktu berada di sebuah restoran, Kim dan North memilih persalinan hitam dan kelabu ibarat BFF. Sambil menari bersama, North dilihat sudah semakin menghampiri ketinggian Kim dan kini berada di paras bahu ibunya itu.

Semakin Tinggi & Secantik Kim Kardashian, North West Matang Melepasi Usia 8 Tahun

Ketika menghadiri majlis perkahwinan Kourtney, Kim dan North juga dilihat amat rapat serta saling melengkapi dalam kepingan foto yang dimuat naik. Ada peminat yang berkata North perlahan-lahan semakin menyerupai Kim. Ada juga yang menganggap North umpama kembar Kim.

IKLAN

Namun, tidak semua warganet yang mempunyai tanggapan positif terhadap imej matang North. Ada yang tidak bersetuju dengan keputusan Kim membenarkan anaknya memakai sepatu setinggi dua inci pada usia semuda lapan tahun. Malah, pemakaian korset (di luar bajunya), rantai jenis choker dan imej bersolek North juga mengundang rasa tidak senang dalam kalangan pemerhati.

Semakin Tinggi & Secantik Kim Kardashian, North West Matang Melepasi Usia 8 Tahun

Hhm, apa pendapat korang?

Buat masa ini, Kim dan Kanye masing-masing berkongsi hak penjagaan North dan tiga lagi anak mereka yang lain.

IKLAN

ARTIKEL BERKAITAN : Kim Kardashian Sanggup Turunkan Berat Lebih 7 Kg Untuk Muat Gaun Marilyn Monroe – REMAJA

BACA LAGI : Uh-oh! Pelakon Riverdale Menempelak Taktik Kim Kardashian Turun Berat Demi Fesyen – REMAJA

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI