Gambar Kiri: Poster Siri Realiti ini. Gambar Kanan, Kim bersama adik beradiknya.

Rancangan popular terbitan E! ini akan melabuhkan tirai selepas hampir 14 tahun dan lebih 20 musim bersiaran menemui peminat di kaca televisyen. Rancangan realiti yang menampilkan ahli keluarga Kardashian-Jenner menonjolkan menonjolkan sisi kehidupan sebuah keluarga yang tidak konvensional dan penuh dengan drama serta kontoversi. Mamun mungkin itulah yang disukai oleh para penonton.

Menerusi satu hantaran di laman Instagram Kim Kardashian West pada Rabu telah menyatakan bahawa keputusan untuk menamatkan rancangan tersebut adalah hasil perbincangan seluruh ahli keluarganya.

Selepas 20 Musim, ‘Keeping Up with The Kardashians’ Akhirnya Melabuhkan Tirai
Kim bersama ibunya, Kris Jenner

Menurut isteri kepada Kanye West ini, “Terima kasih kepada ribuan insan dan juga klien yang telah menjadi sebahagian dari pengalaman kami dan paling penting, ucapan terima kasih yang sangat istimewa saya ucapkan kepada Ryan Seacrest kerana mempercayai kami, E! kerana menjadi partner kami dan juga kepada team produksi si Bunim/Murray yang banyak menghabiskan masa dalam proses penggambaran kehidupan kami. Musim akhir rancangan ini akan disiarkan awal tahun hadapan.”

IKLAN

Untuk pengetahuan pembaca, rancangan realiti yang menampilkan Kim Kardashian bersama Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kris Jenner, Rob Kardashian, Kendall Jenner dan Kylie Jenner ini pernah memenangi lebih dari 14 anugerah bagi kategori anugerah rancangan realiti TV/bintang realiti TV pilihan pilihan di Anugerah Teen Choice dan juga People Choice.

IKLAN

***P/S- Bapa tiri Kim, Bruce Jenner ataupun kini dikenali sebagai Caitlyn Jenner (selepas menukar jantina) hanya membintangi siri ini sehingga ke musim 13 sahaja.

IKLAN

Sumber & Foto: Instagram Kim Kardashian @kimkardashian

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI