Pasangan pelakon, Lili dan Cole Sprouse baru-baru ini dilaporkan telah putus oleh media pada musim panas lalu setelah dua tahun bercinta.

Menurut sumber, katanya pasangan tersebut putus dalam keadaan dramatik dan langsung tidak menghubungi antara satu sama lain sepanjang cuti musim panas tersebut.

Bagaimanapun, semasa kedua-dua mereka hadir untuk Comic-Con di San Diego baru-baru ini tidak menunjukkan tanda-tanda bahawa mereka sudah berpisah.

Mungkin bosan dengan pelbagai spekulasi yang dibuat oleh netizen dan media, akhirnya Lili tampil memberikan kenyataan mengenai hubungan mereka itu menerusi laman media sosial.

IKLAN

“Berita Tergempar: Sumber sahih mengesahkan bahawa tiada satu daripada kamu yang tahu apa-apa.

“Jangan percaya apa-apa yang ditulis di internet ya anak-anak, dan berita sepatutnya berusaha lebih sikit untuk jadi tidak kejam. ‘Sumber sahih’ apo?,” tulis Lili

IKLAN

IKLAN

Wow! nampaknya Lili marah betul dengan khabar angin antara dia dan kekasihnya itu. Untuk pengetahuan, Lili dan Cole bertemu semasa penggambaran drama siri Riverdale.

Walaupun, kedua-dua mereka tidak pernah mengesahka hubungan cinta tersebut namun peminat semua tahu bahawa mereka adalah pasangan kekasih.

 

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI