Macam biasa, bila masuk bulan baru ni ada yang merasakan bahawa cepatnya masa berlalu. Tapi, bagi mereka yang menyambut ulang tahun kelahiran pada bulan tersebut, mulalah rasa excited sebab nak tunggu hadiah daripada orang yang tersayang kan. Hiks!

Betul tak?

Kalau ada yang mengenali individu atau korang sendiri lahir pada bulan Mac, agak-agaknya macam mana personaliti mereka yang berbintang Pisces dan Aries ni kan?

Nak tahu macam mana karakter sebenar mereka? Berikut merupakan kajian yang telah dibuat berdasarkan personaliti bulan kelahiran Mac.

• Mudah didampingi

• Berpesonaliti menarik dan menawan

• Sangat pemalu

• Memendam rasa

IKLAN

• Sangat baik

• Jujur

• Mudah simpati

• Sangat sensitif

• Suka pada kedamaian

IKLAN

• Peka terhadap orang lain

• Tidak cepat marah

• Suka berangan-angan

IKLAN

• Suka melancong

• Berbakat dalam bidang muzik

• Sangat manja

• Sukakan perhatian

• Kelam kabut dalam memilih pasangan

Walau bagaimanapun, sifat-sifat ini adalah hanya berdasarkan kajian dan pemerhatian sekeliling. Mungkin tidak 100 peratus sama tetapi ada juga yang seakan sama dengan personaliti individu yang lahir pada bulan Mac.

Apa lagi gaiss, tag rakan korang yang celebrate birthday bulan ini.