Pasangan selebriti Britain Victoria dan David Beckham mengadakan sambutan hari jadi dengan penuh kemewahan untuk anak perempuan tunggal mereka, Harper yang berusia 12 tahun semalam.

Sambutan Di Kafe Prada, Victoria & David Beckham Raikan Ulang Tahun Ke-12 Anak Perempuannya Dengan Penuh Kemewahan!

Victoria, 49, berkongsi beberapa gambar sambutan hari jadi tersebut di Prada Caffe yang terletak di gedung membeli-belah Harrods menerusi laman Instagramnya.

“Harper Seven is 12!! (almost) @Prada party for Harper Seven! Chic!” tulis pereka fesyen dan ahli kumpulan gadis British Spice Girls tersebut, sambil menandakan (tag) akaun Instagram suaminya serta kedua-dua anak lelaki mereka.

 Menarik sekali apabila Harper kelihatan menghampiri ketinggian ibunya apabila foto mereka berdiri bersebelahan dikongsi oleh wanita bekerjaya tersebut di Instagram.

IKLAN

Suaminya, bekas pemain bola terkenal turut menyiarkan gambar sambutan hari lahir yang sama di Instagram Stories. “Permulaan sambutan hari jadi, Harper Seven di Prada,” jelas kapsyennya.

Sambutan Di Kafe Prada, Victoria & David Beckham Raikan Ulang Tahun Ke-12 Anak Perempuannya Dengan Penuh Kemewahan!

Acara penting itu berlaku beberapa hari selepas pasangan itu meraikan ulang tahun perkahwinan mereka yang ke-24 pada 4 Julai.

IKLAN

Sekadar info, penyanyi Spice Girls Mel B memberitahu The Daily Telegraph bahawa Victoria akan kembali menyertai kumpulan tersebut dalam projek yang akan datang.

Ia turut akan menandakan perjumpaan pertama kumpulan itu sejak persembahan mereka di Sukan Olimpik di London pada tahun 2012.

IKLAN

+++Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti Telegram, Instagram dan TikTok rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

SUMBER FOTO: Instagram Victoria Beckham