big

Inilah comeback yang paling dinanti-nantikan oleh peminat K-pop.

 

Big Bang menerusi ahlinya, Taeyang telahpun mengumumkan bahawa mereka akan melakukan comeback pada bulan April ini sempena festival muzik, Coachella di Amerika Syarikat.

 

View this post on Instagram

 

BIGBANG 2020 @coachella 🌵

A post shared by TAEYANG (@__youngbae__) on

Dijadualkan berlangsung pada 10 dan 17 April kelak, ramai yang menantikan berita baik ini setelah ahli kumpulan Big Bang, G-Dragon dan Daesung menamatkan latihan ketenteraan mereka pada tahun lalu.

IKLAN

Walaupun kita masih tidak tahu hala tuju Big Bang selepas ini, lebih-lebih lagi dengan skandal yang melanda YG Entertainment serta pemergian Seungri daripada kumpulan itu, peminat Big Bang yang menggelar diri mereka sebagai VIP masih setia menanti.

*
Satu persoalan yang ketara adalah jika Seungri bakal bergabung semula dengan abang-abangnya ataupun kekal dengan keputusannya untuk meninggalkan Big Bang serta dunia K-Pop for good ?

IKLAN
Sah BIG BANG Lakukan Comeback April Ini, Termasuk Seungri Atau Tak?
You know why, Seungri…

Apapun, comeback ini adalah petanda kemunculan semula Big Bang dengan vibe, semangat dan kemungkinan juga dengan lagu baru.

Mengapa tidak, Coachella adalah festival muzik terbesar dan paling popular di dunia.

IKLAN

Memandangkan Big Bang mampu berbahasa Inggeris, mungkin mereka tidak memerlukan translator semasa konsert tersebut. Tapi korang pernah tak terfikir apa perasaan menjadi translator K-Pop di hadapan ribuan penonton?

https://www.remaja.my/lelaki-ini-kongsi-pengalaman-jadi-translator-di-konsert-bintang-popular-kpop/

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI