Sumber Foto : Sunway Lagoon Malaysia

 

Setelah dua tahun penantian, akhirnya festival Nights of Fright (NOF) yang dipopularkan oleh taman tema Sunway Lagoon bakal menemui kita semula!

Memasuki tahun kelapan ia dianjurkan setelah ‘sepi’ pada tahun 2020 dan 2021 akibat pandemik COVID-19, NOF 8 sudah bersedia untuk membuka pintu rumah hantu-nya kepada orang ramai pada bulan Oktober ini.

Bersempena edisi kelapan ini, menariknya sebanyak lapan buah rumah hantu menanti kehadiran korang dan Sunway Lagoon khabarnya menjanjikan ketakutan berganda berbanding tahun-tahun sudah.

Selain itu, turut disertakan adalah tarikan lain seperti teater berhantu, zon menakutkan, ‘thrill rides’ dan beberapa persembahan di pentas utama.

IKLAN

Seperti kebiasaan, NOF 8 dianjurkan pada setiap hujung minggu (hari Jumaat, Sabtu & Ahad) sepanjang bulan Oktober kecuali pada malam kemuncak 31 Oktober di mana ia jatuh pada hari Isnin. Manakala, malam perdana pembukaannya dijadualkan berlangsung pada 30 September.

Sah! 8 Rumah Hantu Dinanti-Nantikan Di Nights of Frights 8 Oktober Ini

IKLAN

Bukan setakat itu, pihak Sunway Lagoon juga sedang membuka sesi uji bakat bagi mencari kru-kru yang ingin bertugas di NOF 8! Jadi.. jika korang lebih gemar menakutkan orang lain, you should definitely try this out.

Adakah korang rasakan NOF 8 akan menjadi lebih menakutkan berbanding yang dahulu? Cer beritahu di bahagian komentar.

IKLAN

BACA LAGI : Sunway Lagoon Nights Of Fright 7 Terima Sambutan Luar Biasa – REMAJA

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI