‘Heartthrob’, ‘Stud’, ‘Prince Charming’..

Apa sajalah gelaan istimewa yang belum pernah diberikan kepada pelakon Hollywood kacak, Ryan Gosling. Berbekalkan pakej rupa paras dan fizikal menarik, Ryan juga amat diminati kerana bakat lakonannya yang bagus serta keperibadiannya yang cukup gentleman. Jarang sekali kita dengar kontroversi panas yang melanda Ryan.

Kini, ‘saham’ Ryan dijangka akan lebih meledak setelah foto pertamanya sebagai Ken iaitu teman lelaki kepada watak Barbie dalam filem arahan Greta Gerwig telahpun didedahkan.

IKLAN

Imej promo yang menemui semua pada hari ini itu menampilkan Ryan seperti dengan gaya yang jarang sekali kita saksikan. Ryan disarungkan dengan jaket vest dan seluar denim lusuh, tidak berbaju di dalam lalu menampakkan abs menawannya serta – get this – seluar dalam istimewa yang direka khas dengan label namanya, Ken.

Ryan Gosling Sebagai ‘Ken Barbie’ Siap Ada Seluar Dalam Khas
Ryan Gosling sebagai Ken.

“Orang mendengar ‘Barbie’ dan terus berfikir, ‘Saya sudah tahu jalan cerita filem ini,” ujar pelakon utama filem Barbie, Margot Robbie kepada Vogue tahun lalu, “dan bila mereka mengetahui Greta Gerwig yang menulis skrip dan mengarahnya, mereka terus,” Oh, mungkin saya tidak tahu..”

ARTIKEL BERKAITAN : Anak Patung Barbie Ke Dunia Nyata, Margot Robbie Bakal Membintangi Filem Barbie 2023 – REMAJA

IKLAN
Ryan Gosling Sebagai ‘Ken Barbie’ Siap Ada Seluar Dalam Khas
Margot Robbie sebagai Barbie.

Filem Barbie yang bakal diluncurkan pada Julai 2023 sebenarnya telah lama dirancang oleh studio produksi di Hollywood di mana projek ini sering bertukar-tukar tangan. Setelah hampir sedekad, kini Barbie semakin hampir untuk menemui penonton tidak lama lagi.

Selain Margot Robbie dan Ryan Gosling, Barbie juga dibintangi oleh America Ferrera, Simu Liu, Kate McKinnon, Issa Rae, Emma Mackey dan Michael Cera di mana beberapa versi ‘Ken’ dan ‘Barbie’ dijangka akan disertakan dalam filem ini.

IKLAN

Tak sabarnya!

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

https://www.youtube.com/watch?v=c_utOMz9V4o&list=PL_R6hQ5tkODLdU7Obr3safbIdpJ8caa5Z&index=6&t=2s