Jika korang merupakan peminat patung mainan Barbie, ini merupakan berita gembira buat korang!

ARTIKEL BERKAITAN: Barbie Lancar Koleksi Patung ‘Role Model’, Inspirasi Petugas Barisan Hadapan

Barbie juga merupakan anak patung perempuan yang wujud sejak zaman 50-an lagi  hingga kini. Karakter yang dihidupkan dari anak patung ini menjadi pujaan kanak-kanak serata dunia.

Anak Patung Barbie Ke Dunia Nyata, Margot Robbie Bakal Membintangi Filem Barbie 2023
Foto VIa Instagram

Membawa Barbie ke dunia nyata dalam filem telah menyentuh hati ramai peminat dalam semua peringkat umur seolah-seolah telah mengingatkan semula zaman kanak-kanak mereka.

Baru-baru ini, Warner Bros. Pictures mengumumkan filem Barbie akan ditayangkan hanya di pawagam pada 21 Julai 2023, arahan Greta Gerwig.

 

IKLAN

Penulis pasti, filem Barbie ini yang akan ditayangkan secara live-action akan membuatkan semua peminat teruja lagi-lagi Barbie dilakonkan oleh pelakon wanita terkenal, Margot Robbie.

Bukan sahaja karakter Barbie, malah pasangan Barbie yang dikenali sebagai Ken juga akan dilakonkan oleh pelakon idaman ramai iaitu Ryan Gosling. Wow!

IKLAN
Anak Patung Barbie Ke Dunia Nyata, Margot Robbie Bakal Membintangi Filem Barbie 2023
Foto Via JoBlo

“Dengan pelbagai konflik dan banyak sambungan nostalgia, banyak cara menarik boleh dimasukkan. Apabila dengar ‘Barbie’, orang akan fikir, ‘saya tahu jalan cerita filem itu,’ kemudian dapat tahu pula, penulis dan pengarahnya ialah Greta Gerwig dan mereka akan fikir, ‘oh, mungkin saya tak tahu.” kata Margot Robbie tahun lalu.

Seperti yang semua tahu, Barbie sudah menghasilkan banyak filem fantasi secara animasi sejak tahun 2001.

Mesti ramai tak sabar nak tunggu filem ni keluar…hehe

IKLAN

BACA LAGI: Ratu Elizabeth II Jadi “Barbie”, Dijual Pada Harga RM324

**

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

SUMBER : Warner Bros. Pictures /CNN

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI