Love-nya percuma!

Tak kisahlah apa juga makanan kegemaran korang, Nasi Lemak tetap di setia di hati rakyat Malaysia.

Pelajar Malaysia yang menuntut di luar negara selalu teringinkan rasa Nasi Lemak asli. Inikan lagi kita yang berada di Malaysia, kalau boleh setiap hari nak rasa Nasi Lemak!

Tak kira bangsa, agama dan latar belakang, makanan tradisi Malaysia itu akan sentiasa menjadi pilihan utama pada setiap masa. Nasi Lemak juga bagi penulis adalah pengikut hubungan rakyat terutamanya semasa negara berhadapan dengan cabaran wabak Covid-19.

IKLAN

Haa, sempena memasuki bulan Kemerdekaan hari Sabtu ini, jenama francais fast-food terbesar negara iaitu Marrybrown mengisytiharkan 1 Ogos sebagai Hari Nasi Lemak Marrybrown – Hidangan Kebanggaan Kita.

REBUT! 10,000 Nasi Lemak Percuma Guys Sabtu Ini Di Restoran Fast-Food..

IKLAN

Untuk menyambut hari tersebut, Marrybrown mengumumkan bahawa mereka akan memberikan 10,000 kotak Nasi Lemak MB di seluruh negara secara percuma sehingga stok habis. Dengan setiap pemberian Nasi Lemak, korang juga akan memperolehi 1 cawan Milo Ais kecil setiap seorang.

Acara ini akan bermula pada jam 10 pagi ke atas di beberapa cawangan Marrybrown terpilih. Jadi jangan lupa tau untuk masukkan acara ini di dalam kalendar masing-masing. Yang penting, pakai pelitup muka sebelum memasuki restoran dan jaga penjarakan sosial korang semasa menerimanya.

IKLAN

Cer check cawangan restoran yang terpilih di bawah.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI