Kes baru pandemik COVID-19 yang semakin meningkat ketika ini ternyata membawa impak besar terhadap ekonomi negara. Tambahan lagi, bila semalam diumumkan Perintah Kawalan Pergerakan dilanjutkan sehingga 18 Februauri 2021.

Hmm…pisang lagi la kita duduk rumah. Tapi tak apa, mari penulis senaraikan promosi makanan dan minuman untuk bulan Februari ini.Bersedia untuk lalui liku-liku bulan yang baru ini!

Tapi sebelum itu jom check out restoran apa yang tengah buat promosi sekarang!

Starbucks Promosi 2 Minuman Grande Hanya RM21!

Kami yakin setiap kali jenama kopi premium Starbucks buat promosi, pasti ramai yang excited nak mendapatkannya kerana harga yang ditawarkan biasanya jauh lebih murah. Betul tak?

Terbaru, Starbucks telah pun membuat satu promosi dimana korang boleh mendapatkan harga minuman di Starbucks serendah RM21 untuk 2 Minuman Grande mengunakan Starbucks Mobile App!

Menarik bukan?

IKLAN

Macam mana nak dapat kan promosi!?

Tarikh Promosi: Dari sekarang sehingga 22 Feb 2021 setiap Isnin
Waktu Promosi: 5pm – 8pm
Lokasi Promosi: Di semua Starbucks Kecuali Sunway Lagoon.

Oden FamilyMart Separuh Harga!

Berita baik untuk peminat setia kedai serbaneka asal Jepun, Family Mart bersama Touch n Go eWallet telah pun membuat satu promosi makan oden dengan potongan separuh harga dengan bayaran yang dibuat melalui Touch n Go eWallet.

IKLAN

ODEN, makanan cucuk ala-ala steambot, orang ramai perlu beratur agak lama sebelum boleh menikmati oden yang sangat lazat ini kerana kedai terlalu penuh.

Cepat isi TnG eWallet sekarang!

Jadi tunggu apa lagi? Cepat dan bawa TnG eWallet yang diisi semula ke FamilyMart yang berdekatan!

IKLAN

Tarikh Promosi: Mulai sekarang hingga 28 Februari
Lokasi promosi: FamilyMart Malaysia (dari pesanan Genting, KLIA2, dan dalam talian)

3. Subway Cookies, 6′ Subs, Meatball Snack + Minuman Hanya RM8.80 Sahaja!

Berita baik untuk penggemar sandwich. Lagi sekali Subway melancarkan promosi terbaru untuk bulan baru ni! Semua sekali ada 4 promosi hebat! Semua Hanya RM8.80!

So guys jangan lepas kan peluang! Makan Cookies, Meatball Snack, Subs hanya RM8.80 sahaja! Tawaran waktu terhad ni!

Maklumat Lanjut:
Tarikh Promosi: 1 – 28 February 2021
Lokasi Promosi: Subway

So kalau korang ada niat nak jimat bulan ni, boleh la serbu ke restoran-restoran yang  disenaraikan ini. Tapi ingat ye, ikut SOP yang telah ditetapkan oleh KKM!