Berita pelakon dan pempengaruh media sosial, Syazlin Zainal yang telah menghembuskan nafas terakhirnya semalam pasti mengejutkan seluruh Malaysia terutama para peminatnya.

ARTIKEL BERKAITAN : [Al Fatihah] Pemergian Pelakon & Pempengaruh Media Sosial, Syazlin Zainal Dalam Siasatan

Kemas Kini: Polis Sahkan Syazlin Zainal Maut Akibat Jatuh Dari Tingkat 22

Namun begitu, punca kematiannya sama sekali tidak didedahkan dan hanya diketahui meninggal dunia di Johor Bahru.

Terkini, Polis dalam satu kenyataannya pada hari ini mendedahkan punca kematian pelakon berumur 26 tahun itu adalah disebabkan jatuh dari tingkat 22 Pangsapuri di Taman Iskandar, Johor Bahru.

IKLAN

Berdasarkan kenyataan yang dikeluarkan oleh Polis Daerah Johor Bahru Selatan itu lagi, mereka telah menerima panggilan daripada orang awam yang memaklumkan penemuan mayat tersebut di bahagian bawah sebuah pangsapuri.

Selain itu, pihak polis juga mengklasifikasikan kematian itu sebagai kematian mengejut (SDR).

Kemas Kini: Polis Sahkan Syazlin Zainal Maut Akibat Jatuh Dari Tingkat 22

IKLAN

Pihak polis IPD Johor Bahru Selatan juga memohon orang ramai yang menjadi saksi kes tersebut untuk tampil kehadapan bagi membantu siasatan polis. Saksi juga boleh menghubungi pegawai penyiasat iaitu ASP Mat Nawi Bin Ab Rahman di talian 016-5050808.

Terdahulu, berita berkenaan pemergian Syazlin telah dikongsikan di media sosial terutamanya di Instagram dan Twitter oleh kenalannya.

Dia yang pernah membintangi beberapa drama seperti Sitik Tok, Dia Yang Ku Jadikan Suami, Takdir Yang Tertunda dan Ada Yang Ngikut merupakan anak bongsu daripada lima beradik dan anak perempuan tunggal dalam keluarga.

IKLAN

Sumber: Polis Daerah Johor Bahru Selatan

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.