Harapnya selepas ini, tiada lagi rungutan daripada penduduk di bandar Nilai yang sering perlu ke luar kawasan mereka semata-mata untuk menonton wayang.

Panggung wayang pertama di Nilai akhirnya telah membuka pintu mereka semalam! Bertempat di MesaMall Nilai, pawagam mmCineplexes ini juga adalah cawangan ke-20 pawagam tersebut di Malaysia.

Demi penduduk Nilai, mereka telah menjanjikan pengalaman yang menyeronokkan di sini. mmCineplezes mempunyai beberapa buah hall bagi memberikan kelainan untuk korang pilih.

Penduduk Nilai Terima Panggung Wayang Pertama, Macam Best Je

Paling hebat tentulah Elite Hall yang mempunyai rekaan dinding Prism, tempat letak kaki yang luas dan suasana mewah bagi 44 orang penonton tempat duduk Deluxe-nya.

IKLAN

Selain itu, terdapat juga hall bernama The Mezzanine dan The Duplex yang mempunyai teknologi Dolby Atmos. Sesiapa yang memilih hall ini, memang korang akan terleka menonton filem kegemaran apabila kesan bunyi yang diberikan amat mengkagumkan.

Penduduk Nilai Terima Panggung Wayang Pertama, Macam Best Je

Seperti kebiasaan sekarang, mmCineplezes mempraktikkan sistem pembelian tiket di kiosk layan diri untuk bukan saja membeli tiket tetapi juga untuk memesan makanan serta minuman.

IKLAN
Penduduk Nilai Terima Panggung Wayang Pertama, Macam Best Je Penduduk Nilai Terima Panggung Wayang Pertama, Macam Best Je

*

IKLAN

Bagi korang yang menetap di sekitar Nilai, rebut peluang untuk memenangi tiket filem percuma dengan menyertai peraduan Sit, Pose & Win oleh mmCineplexes. Apa yang perlu korang lakukan adalah duduk di Deluxe Twin Seat yang disediakan di Ground Floor Mesamall.

Ambil foto dengan cara paling kreatif yang muat naik di media sosial dengan hashtag #mmCineplexes, #mmCineplexescontest dan #mmcMesaMallNilai.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI