Terbaru, gambar penyanyi terkenal, Lisa Blackpink duduk bersebelahan CEO kepada jenama mewah LVMH, Frédéric Arnault di sebuah restoran di Paris telah tular di media sosial.

Apa yang lebih menarik, mereka bukan sahaja berdua malah ahli keluarga kepada Frédéric juga turut dilihat berada di situ dan makan bersama.

Peminat Tak Pelik Kalau Mereka Kahwin! Lisa Blackpink Keluar Makan Dengan Keluarga Frédéric Arnault!

IKLAN

Melalui gambar yang dikongsi, Lisa atau nama sebenar Lalisa Manobal nampak bahagia dan santai berbual bersama kekasih hatinya dan juga keluarga Frédéric. Sekaligus menunjukkan mereka semua mempunyai hubungan yang sangat akrab.

Hal itu telah menarik perhatian peminatnya, BLINK dan ramai yang menyatakan bahawa mereka tidak akan terkejut jika suatu hari nanti pelantun lagu LALISA itu akan mengumumkan tentang perkahwinannya bersama Frédéric.

IKLAN

Peminat Tak Pelik Kalau Mereka Kahwin! Lisa Blackpink Keluar Makan Dengan Keluarga Frédéric Arnault!

Sementara itu, Lisa dilaporkan akan membuat kemunculan semula sebagai penyanyi solo dengan single terbaru Rockstar yang akan dikeluarkan 28 Jun ini.

IKLAN

Walau apapun, semoga Lisa dan Frédéric sentiasa berbahagia!

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti TelegramInstagram dan TikTok rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI