Kalau korang merupakan pengguna telefon pintar jenama Samsung, pastinya korang teringin sangat untuk memiliki model telefon baru mereka, Samsung Galaxy Fold.

 

Dianggap sebagai one of its kind, pengalaman menggunakan Galaxy Fold ini memang dinanti-nantikan sejak klip teaser-nya muncul pada awal tahun ini.

Pembeli Samsung Galaxy Fold Nikmati 5 Kelebihan Ini Di Stor, Jealous-nya!

Ia mempunyai ciri-ciri teknologi sofistikated yang masih belum pernah dikeluarkan oleh mana-mana jenama lain.

IKLAN

Bukan hanya fungsinya yang diperkatakan oleh pembelinya, malah mereka juga teruja dengan layanan yang diberikan di stor Samsung bagi ketika mendapatkan Galaxy Fold.

Semasa membeli, pelanggan akan berpeluang untuk mendapatkan sesi consultation bersama pakar dari Samsung yang akan menerangkan keseluruhan fungsi serta aksesori yang diberi.

Korang juga akan diajar mengenai fungsi Smart Switch agar pengalihan nombor telefon, foto, apps dan sebagainya dari telefon lama ke Galaxy Fold mudah dilakukan.

Pembeli Samsung Galaxy Fold Nikmati 5 Kelebihan Ini Di Stor, Jealous-nya!

IKLAN

Pembeli Samsung Galaxy Fold Nikmati 5 Kelebihan Ini Di Stor, Jealous-nya!

Paling menarik bagi penulis adalah apabila korang ditunjukkan cara bagaimana untuk betul-betul menjaga telefon pintar baru ini agar ia tahan lama. Ini kerana kita selalu mengadu setelah beberapa bulan mendapatkan telefon baru. Sebenarnya kita yang tak tahu menjaganya dengan betul. Hiks!

Sekiranya korang masih mempunyai pertanyaan, Samsung juga menyediakan talian Premium Careline di nombor 1800 88 7799 pada bila-bila masa pada setiap hari.

ARTIKEL BERKAITAN: Kami Bandingkan Samsung Note 10 & 10+, Mana Lagi Berbaloi?

IKLAN

Akhir sekali, servis premium kepada pembeli Galaxy Fold juga termasuk perkhidmatan penghantaran mengikut kesenangan korang. Malah, korang juga akan diberikan servis penukaran skrin dalam (sekali – dalam tempoh sebulan pembelian) setelah mendaftarkan diri sebagai ahli Samsung.

Untungkan?! Ni yang buatkan penulis nak usha Galaxy Fold ni..

Bagi korang yang berminat, tempahan awal Galaxy Fold telahpun dibuka di semua stor Samsung bermula 9 Oktober lalu pada harga RM8388.

 

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI