harry 3

Jika dalam filem Harry Potter, kita selalu melihat pelajar di sekolah Hogwarts yang akan pulang menaiki kereta api untuk pulang ke rumah masing-masing sempena cuti perayaan Natal.

 

Tapi terbalik pula pada tahun ini apabila beberapa orang pelakon Harry Potter memutuskan untuk menyambut percutian Natal mereka bersama-sama semalam and WE ARE OBSESSED!

Pelakon Harry Potter Buat Reunion Sempena Cuti Natal & Kami Obses!

Tom Felton yang membawakan watak Draco Malfoy memuat naik beberapa foto bersama Emma Watson (Hermione Granger), Evanna Lynch (Luna Lovegood), Bonnie Wright (Ginny Weasley) dan Matthew Lewis (Neville Longbottom). Mereka dilihat mengadakan majlis reunion di kediaman salah seorang dengan ringkas.

Pelakon Harry Potter Buat Reunion Sempena Cuti Natal & Kami Obses!
Tom menulis, “Seasons greetings from my school mates. Matthew dan saya berdebat mengenai #GryfindorvsSlytherin.”

IKLAN

*
Bonnie juga menulis caption “Mengimbas kembali masa” berserta emoji kilat yang jelas merupakan reference kepada Harry Potter.

Emma juga menulis, “Merry Christmas from us.” Evanna turut menulis, “Macamlah saya tidak akan repost foto ini.”

IKLAN

Pelakon Harry Potter Buat Reunion Sempena Cuti Natal & Kami Obses!

Reunion yang dilakukan ini tidaklah mengejutkan kami memandangkan mereka tidak melupakan sesama sendiri walaupun setelah bertahun-tahun menamatkan filem terakhir.

IKLAN

Namun, kami kesal sedikit kerana Daniel Radcliffe dan Rupert Grint tidak berada bersama mereka. Kemungkinan mereka berdua masih terlibat dalam projek penggambaran di Amerika Syarikat.

Kalau korang merancang untuk mengimbas semula Harry Potter semasa bercuti pada tahun hadapan, why not korang rancang lebih awal seperti cadangan kami di bawah.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI