Sebelum ini timbul desas desus khabarnya Wi Ha Joon, Park Seo Joon dan Han So Hee bakal bergandingan dalam sebuah drama diberi judul Gyeongseong Creature. Terbaharu, pelakon wanita itu dikatakan sah akan menerajui drama tersebut bernama bintang Itaewon Class ini.

Berita ini telah disahkan bahawa mereka bakal memegang watak sebagai pelakon utama dan penggambaran telah pun bermula secara rasmi.

Park Seo Joon Sah Bakal Berganding Bersama Han So Hee Dalam Gyeongseong Creature
Foto: Channel-Korea
Park Seo Joon Sah Bakal Berganding Bersama Han So Hee Dalam Gyeongseong Creature
Foto: Eyerys

Berlatarkan masa di sekitar musim bunga pada 1945, Gyeongseong Creature menceritakan tentang dua individu yang berhadapan dengan seekor makhluk dan berjuang untuk terus hidup. Drama ini ditulis oleh Kang Eun Kyung yang pernah terlibat dalam siri ‘Dr. Romantic’ dan diarahkan oleh Jung Dong Yoon.

Park Seo Joon turut berkongsi tentang drama terbaharunya ini, “Saya begitu teruja dengan drama yang berlatarkan kisah sejarah Gyeongseong. Saya merasakan projek ini adalah terbaik dan tidak sabar untuk bekerja dengan tenaga produksi yang hebat. Saya kini akan bekerja keras untuk menjayakan watak yang diberi sebagai Jang Tae Sang.

IKLAN

Jang Tae Sang merupakan seorang lelaki kaya di Bukchon dan mempunyai wawasan yang tinggi. Peribadinya yang suka bergaul menjadikan lelaki ini seorang yang dikenali ramai di kampungnya itu.

Manakala Han So Hee juga turut menzahirkan perasaannya apabila bakal membintangi drama ini. “Saya sangat berbesar hati untuk menunjukkan sisi baharu dalam watak yang akan diterajui nanti. Chae Ok kelihatan seorang yang keras di luar namun memiliki hati yang lembut. Saya akan bekerja keras untuk membuat yang terbaik dan melakukan persediaan dengan lebih tekun.”

IKLAN

Pasti ramai peminat k-drama sudah tidak sabar untuk melihat gandingan dua selebriti popular ini. Gyeongseong Creature dijadualkan bakal ditayangkan pada 2023.

IKLAN

**

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

Sumber: (1)

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI