Orang cantik, pakai apa pun tetap nampak cantik. Kemunculan peragawati dan pelakon terkenal, Nasha Aziz di pertunjukan fesyen jenama Muslimah tempatan, Munawwareen menarik perhatian ramai.

Muncul sebagai penutup kepada pertunjukan keseluruhan, wanita berusia berusia 51 tahun ini tampil anggun berhijab sambil menggayakan busana rekaan khas rona hijau zamrud bertatah jemeki di bahagian lengan dan labuh baju.

Nasha Aziz Tampil Anggun Berhijab Untuk Sempurnakan Hijrah Cinta Munawwareen

“Saya sebagai insan yang biasa hanya menjalankan tugas saya apabila diberi tanggung jawab. Apa sahaja rezeki yang yang datang saya terima. Apa yang kita lakukan, lakukanlah dengan sepenuh hati dan hargai setiap momen, kreativiti, keindahan dan usaha masing-masing.

“Rezeki tidak salah alamat yang mana bila saya di jemput walaupun dalam masa seminggu dan saya bersyukur dapat bersama team yang hebat ini,” ujar Nasha apabila ditanya mengenai penglibatannya dalam pertunjukan fesyen tersebut.

Nasha Aziz Tampil Anggun Berhijab Untuk Sempurnakan Hijrah Cinta Munawwareen

IKLAN

SEMPURNAKAN HIJRAH CINTA

Munawwareen diasaskan oleh Datin Hajah Aliza Abu Bakar pada tahun 2020. Pertunjukan fesyen ini merupakan satu salam perkenalan kepada umum selepas dunia dilanda pandemik Covid-19 selama hampir dua tahun.

Nasha Aziz Tampil Anggun Berhijab Untuk Sempurnakan Hijrah Cinta Munawwareen

IKLAN

Sebanyak 21 rekaan dengan jumlah 36 pakaian telah dipentaskan dan rekaan busana tersebut merupakan koleksi yang akan dilancarkan secara berperingkat bermula Oktober 2022 sehingga Mac 2023.

Mengangkat tema Sempurnakan Hijrah Cinta, rekaan busana yang dipersembahkan terbahagi kepada empat segmen. Hawa 1 mewakili koleksi rekaan telekung, Hawa 2 mewakili koleksi rekaan jubah dan abaya, Rijal mewakili koleksi rekaan jubah dan kurta lelaki manakala Hawa 3 mewakili koleksi rekaan jubah dan dress yang dihasilkan secara ekslusif.

Nasha Aziz Tampil Anggun Berhijab Untuk Sempurnakan Hijrah Cinta Munawwareen

IKLAN

Pada majlis tersebut, Ernie Zakri turut membuat kemunculan khas mendendangkan lagu rasmi jenama yang diberi nama berdasarkan nama jenama itu sendiri, Munawwareen. Lagu tersebut ciptaan sepenuhnya Hafiz Hamidun.

+++Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI