WhatsApp Image 2020-02-07 at 19.27.59

 

Bila sebut bab kebersihan, ramai yang pasti bersetuju mengenainya. TIADA KOMPROMI bab-bab kebersihan nie.

Geli bukan bila tengok rumah tidak dikemas, tandas berkarat tidak dicuci dan lebih teruk dapur macam tongkang nak pecah. Itu belum lagi bab di situlah makan dan disitulah juga tidur.

Pernah trending di media sosial di mana tuan rumah menyuarakan keadaan rumah mereka seperti dalam neraka kerana terlalu kotor bila penyewa keluar dari rumah tersebut. Nak mencucinya satu hal, kos yang dikeluarkan satu hal dan lebih malang penyewa bertindak keluar dalam keadaan begitu banyak tunggakan bil air dan api.

IKLAN
“Muka Cantik, Kereta Bersepah” TikTok Famous Zahra Dikecam Netizen Malaysia
.“Muka Cantik, Kereta Bersepah” TikTok Famous Zahra Dikecam Netizen Malaysia
.

Trending di twitter mengenai seorang gadis cantik dari luar negara yang dikenali sebagai Zahra yang amat terkenal di platform TikTok dikecam netizen Malaysia (kuat membawang betul korang nie) apabila memaparkan keadaan dalam keretanya yang bersepah-sepah.

Ini termasuk sampah makanan, habuk, pakaian dan kasut yang bersepah-sepah sekaligus menjadikan ia ruang untuk netizen mengutuk, MUKA LAWA, PENGOTOR TERUK.

IKLAN

Macam-macam kutukan diterima oleh TikTok famous ini yang pernah menghadiri Grammy Awards yang mana netizen Malaysia ternyata tidak dapat menerima keadaan dalaman keretanya.

Amboi, laju korang mengutuknya hingga jadi trending di Twitter.

IKLAN
“Muka Cantik, Kereta Bersepah” TikTok Famous Zahra Dikecam Netizen Malaysia
.“Muka Cantik, Kereta Bersepah” TikTok Famous Zahra Dikecam Netizen Malaysia
.

Namun di sebalik kutukan berjemaah itu, Zahra ternyata terkejut apabila begitu ramai rakyat Malaysia mengambil berat mengenai keadaan dalam keretanya. Malah personaliti cantik ini siap memberitahu mahu datang ke Malaysia satu hari nanti.

So, apa kata korang? Dapat terima ke muka cantik tapi kereta sebegitu kotor begini?

 

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI