Sejak semalam tular di media sosial perkongsian dari seorang wanita, Nor Sahira yang berkongsi fotonya “berubah menjadi tua” ketika mengandung. Memang jelas dan ketara perubahan wajahnya sehingga nampak lebih berusia dari keadaan sebenarnya.

Dalam catatan perkongsiannya yang menjadi viral hingga mencecah 15K, Nor Sahira berkata kejadian ini berlaku ketika dia mengandung anak ketiga.

Baca perkongsiannya.

Muka Berubah Jadi Tua Saat Mengandung, Perkongsian Wanita Ini Jadi Viral
Wajah Sahira berubah sedikit demi sedikit ketika mengandung anak ketiga

Maaf terlalu banyak yang PM tentang gambar yang saya up dekat story. Saya jawab dekat sini yer. Tak larat nak balas satu-satu.

IKLAN

Muka saya berubah teruk masa mengandung 3 bulan anak ke 3 . Muka saya sikit-sikit naik bengkak + sembap + berkedut + hitam . Awak semua terkejut.

Saya berlipat kali ganda terkejut . Tak pernah pembawakan budak seteruk nie. Masa mengandung, hari-hari stress. Nak berdepan dengan orang ramai. Saya cuma mampu senyum  tapi dalam hati,  hancur lebur .

IKLAN
Muka Berubah Jadi Tua Saat Mengandung, Perkongsian Wanita Ini Jadi Viral
Wajahnya nampak berusia dan berubah begitu ketara
Muka Berubah Jadi Tua Saat Mengandung, Perkongsian Wanita Ini Jadi Viral
Inilah wajahnya yang sebenar. Cantik dan manis orangnya

Tapi lepas bersalin, sikit demi sikit semuaNya hilang. Bengkak mula surut, hidung besar mula elok, kulit makin cerah. Jangan tnya pakai produk ape. Saya tak pakai pape . Yer ramai kata, terlalu berbeza. Macam org tua, macam nenek. Saya tak boleh menidakkan. Sebab memang itu yang jadi dekat saya .

IKLAN

Alhamdulilah. Syukur kehadrat ilahi. SegalaNya dah back to normal. Terima kasih pada suami Pendekar Laut yg sentiasa puji sy cantik, walaupun saya tahu sebalikNya. Dia nak sedapkan hati isteri dia.

Nasihat untuk gadis remaja, bukan semua orang mengandung akan alami simptom begitu. Jangan ada rasa takut untuk berkahwin dan mengandung pula kerana semuanya adalah aturan Allah buat hambaNya.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI