Sempena meraikan Hari Malaysia pada 16 September yang akan datang, Libresse telah melancarkan produk tuala wanita bercorak kebaya dan juga koleksi beg mini kebaya edisi terhad.

Berinspirasikan budaya peranakan dan Baba Nyonya di Malaysia yang menggabungkan kedua-dua budaya Melayu dan Cina ini, maka terhasillah corak Kebaya Nyonya. Untuk rekod, Kebaya Nyonya telah muncul pada era 1920-an, dan ianya telah kekal menjadi ikon pakaian tradisi yang disukai oleh ramai wanita di Malaysia.

Kebaya juga amat sinonim dan dekat di hati rakyat Malaysia, lantas disebabkan itulah Libresse telah memilih corak Kebaya ini untuk sekaligus meraikan perkembangan budaya wanita di Malaysia.

Apa yang menarik pada keluaran Libresse-V Kebaya ini? 

Libresse-V Kebaya masih mengekalkan ciri-ciri dan kelebihan produk Libresse seperti yang lainnya untuk memastikan pengguna mendapat kualiti yang sama ketika menggunakan keluaran terbaru ini.

IKLAN

Rekaan Secure-Fit dengan bahagian lebih lebar, tirus di tengah dan berbelah di belakang supaya dapat memberi padanan sempurna pada kontur badan wanita.

Deep Flow Channels (DFC) untuk penyerapan pantas. Kedua-dua ciri daripada Libresse ini memberi padanan lebih sempurna dan penyerapan unggul untuk perlindungan terbaik serta keyakinan menyeluruh.

IKLAN

Pad edisi terhad ini berharga daripada RM6.60 hingga RM18.20 dan ianya boleh didapati di mana-mana kedai runcit berdekatan, serta farmasi dan juga pasar raya di seluruh negara. Buat tempoh terhad, kamu juga boleh memiliki beg-V Kebaya rekaan ekslusif bagi setiap pembelian pek Big Value Libresse V-Kebaya Tanpa Haruman ini, selagi stok masih ada.

IKLAN

cute ye rekaan beg mini kebaya ini.. 

Jangan lupa untuk ikuti Shopee Vinda pada 8 September (Rabu), pukul 3 petang atau Facebook Watsons Malaysia pada 15 September (Rabu) pada pukul 12 tengah hari untuk menyertai Sesi Siaran Langsung Libresse V-Kebaya bersama personaliti Malaysia Ili Ruzanna dan Amanda Andrea, yang akan berkongsi lebih lanjut mengenai  Libresse® V-Kebaya Edisi Terhad serta tawaran dan hadiah eksklusif yang akan diberikan.