Sebagai anak, tentunya kita selalu mengharapkan agar ibu bapa kita berbangga dengan kejayaan kita dalam apa jua segi.

 

Tak kiralah dalam bidang pelajaran, sukan, hobi dan paling penting dari segi attitude, apabila mereka berdua meluahkan rasa bangga terhadap kita – macam nak nangis pun ada!

Terbaru menerusi Instagram milik penyanyi Nourul Depp, beliau berkongsi foto yang menampilkannya bersama anak sulungnya, Ayu Nazirah ketika dia berusia kira-kira 3 tahun.

IKLAN

Sambil mengimbas kembali kenangan, Nourul menitipkan rasa syukur beliau terhadap kejayaan Ayu yang baru-baru ini menerima anugerah Dekan daripada Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS) untuk kali keempat!

“Mama Loves You” Anak Sulung Nourul & Ajai Terima Anugerah Dekan Kali KEEMPAT

Kata Nourul, “Terima kasih di atas nikmat ini. Anak kecil ini (Ayu) sudah besar. Tak pernah berhenti buatkan kami banggan dengannya.

IKLAN

“Lahirkan dia ke dunia ini pun dah buatkan kami bangga. Anak yang sangat baik. Tak pernah menyusahkan atau menyakitkan kami,” kata penyanyi tersebut.

Untuk pengetahuan, Ayu yang sedang mengambil jurusan Zoologist merupakan anak sulung daripada perkahwinan Nourul dan komposer, Mohd Faizal bin Maas ataupun Ajai.

IKLAN

Sebelum ini, Ayu pernah memuat naik kenyataan bahawa dia gembira dengan jurusan yang diambilnya itu.

“Terdapat juga cabaran, tetapi tak semua benda dalam kehidupan ini bermula dengan mudah kecuali dengan adanya semangat dan minat.”

Congrats Ayu!

 

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI