Kalau korang budak-budak 90-an, mesti ingat lagi siri-siri telenovela Sepanyol di kaca tv.

Pendek kata, memang tak pernah missed la setiap episod. Apa yang kami faham, telenovela Amerika Latin ni sarat dengan drama dan konflik keluarga atau percintaan, itu yang membuatkan peminat tegar drama ini ‘melekat’ depan tv walaupun masa itu penulis masih di zaman persekolah…hiks

Salah seorang ratu telenovela tahun 90-an yang popular ialah Thalía Sodi. Dengan wajah yang jelita, Thalía sangat terkenal selepas membintangi beberapa telenovela seperti Rosalinda, Marimar sehinggalah Maria Lost Love.

Kini, Thalía yang lahir pada 26 Ogos 1971 sudahpun menginjak usia 50 tahun namun jangan wajah beliau tak berubah pun masih maintain cantik, bergaya dan seksi.

Dengan follower sebanyak 18.4m dilaman Instagram, Thalia dilihat aktif memuat naik aktiviti hariannya. Tak nampak langsung macam makcik umur 50 tahun, tak percaya korang lihat sendiri gambar-gambar ‘Rosalinda’ ni.

IKLAN

Persembahan di Grammy Latin Tahun 2002- 2021

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Thalia (@thalia)

20 tahun mendirikan rumah tangga bersama Tommy Mottola yang merupakan CEO Sony Music, pasangan romantis ini dikurniakan sepasang cahaya mata. Untuk pengetahuan semua,Tommy merupakan bekas suami kepada penyanyi terkemuka Mariah Carey

IKLAN
Thalia bersama keluarga Foto Kredit : tommymottola
Sempena  sambutan hari kelahirannya
Thalia karpet Merah METGala 2019
Sabrina Sakae Motola Sodi Anak Perempuan Thialia bersama Tommy Mottola. Cantik macam ibunya

Mengintai di Instagram Thalia, wanita cantik ini rupanya seorang yang aktif bersukan juga. Malah, dia juga gemar melakukan rutin senaman pilates umtuk mengekalkan susuk tubuh langsing dan bertenaga.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Thalia (@thalia)

IKLAN

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Thalia (@thalia)

Wah, serius tak dimamah usia Thalia ni. Jadi kalau korang nak cantik dan awet muda seperti beliau mungkin boleh amalkan gaya hidup sihat dan aktif sepertinya. Makin tua makin hot dan bergaya. Girl crush sangat!

Sumber Gambar : Instagram Thalia